UTI Infectie Symptomen

UTI Infectie Symptomen

Urineweginfecties ontwikkelen meestal in de blaas, maar kunnen ook op andere delen van de urinewegen, zoals de urethra en nieren. Bacterie veroorzaakt dit soort infecties. En zodra bacterie komt je urinewegen, zult u waarschijnlijk een groot aantal discomforting symptomen die variëren van mild tot ernstig tegenkomen.

Identificatie

De symptomen variëren van persoon tot persoon. En vaak, milde infecties van de urinewegen veroorzaken geen directe symptomen. Maar als de ziekte vordert, typische symptomen zijn stekend of branderig bij het plassen, vaak moeten plassen, troebele urine, stinkende urine en de aanwezigheid van bloed in de urine.

Risicofactoren / Oorzaken

Verschillende dingen dragen bij tot infecties van de urinewegen. Infecties ontwikkelen wanneer bacteriën in en verspreid de urinewegen. Infecties komen vaak voor bij seksueel actieve vrouwen wanneer bacteriën in het vaginale gebied betreden de urethra en naar de urinewegen. Het veelvuldig gebruik van bepaalde hygiënische producten (douches en geparfumeerde vaginale sprays) en bubbelbaden kan ook bijdragen aan urineweginfecties bij vrouwen.

Andere risicofactoren die mannen en vrouwen van invloed zijn onder andere een verzwakt immuunsysteem en urinewegen zoals prostaat afwijkingen en nierstenen.

Oplossing / Behandeling

Er zijn talloze manieren om urineweginfecties te behandelen en de symptomen te verlichten. U kunt experimenteren met huismiddeltjes, zoals het nemen van vitamine C supplementen om uw immuunsysteem te verbeteren en het drinken van water om bacteriën te spoelen van uw urinewegen. In de meeste gevallen, urineweginfecties antibiotica nodig om de bacteriën te doden en stop de infectie. Plan benoemen en neem je medicijnen een arts zoals voorgeschreven.

Time Frame

Als het nemen van antibiotica om een ​​urineweginfectie te behandelen, symptomen van een urineweginfectie normaal verdwijnen binnen drie tot zeven dagen. Zelfs als uw conditie verbetert na een of twee dagen, is het noodzakelijk om verder te gaan met uw medicatie zoals voorgeschreven door een arts om een ​​herhaling te voorkomen.

Waarschuwing / Complicaties

Urineweginfecties normaal starten in de blaas. Maar indien onbehandeld, kan de bacterie zich uitbreiden naar de nieren. Symptomen van infecties van de urinewegen of de nieren beïnvloeden omvatten koorts, pijn in de flank, misselijkheid, koude rillingen en braken. Dit is een ernstige infectie die onmiddellijke aandacht vereist. Nier-infecties kunnen leiden tot blijvende schade aan de nieren of bloedvergiftiging.