Urter til tør hoste

Urter kan anvendes som kortsigtede løsninger til tør hoste og nogle urter kan også hjælpe symptomer forbundet med tør hoste, såsom en halsbetændelse og betændte eller irriterede luftvejene. Urter til tør hoste kan blive indtaget gennem te eller sirup; gavnlige urte aroma damp kan inhaleres at åbne luftvejene og lindre tør-hoste symptomer.

Urter i te

Te lavet af udblødning gavnlige urter kan hjælpe med at lindre halsen og reducere trangen til at hoste. Urter kan købes gennem en lokal helsekost butik eller købes i løs vægt via websteder; er det bedst at bruge økologiske urter eller etisk høstede vilde urter.

To urter, som indeholder store mængder af slim, som vil pels og beroliger halsen, er glat elm bark og skumfidus rod. Glat elm bark kommer fra en type elmetræ kendt som Ulmus rubra, og skumfidus rod er indsamlet fra skumfidus plante Althaea officinalis. Disse rødder kan kombineres i en urte tør-hoste te eller anvendes separat på egen hånd.

Horehound er en populær hoste middel, der er en bestanddel i brystdråber og hoste sirup, men blade fra planten, der er kendt som Marrumbium vulgare, kan også anvendes i en te at lindre tør hoste.

Urter i Sirup

En hjemmelavet hostesaft, som vil bidrage til at afhjælpe tør hoste kan skabes ved at kombinere gavnlige urter med vand, kogende vand, dræning ud den tykke te og derefter tilsætte honning til vandet / urteblanding som konserveringsmiddel og base. Urter, som kan bruges til at skabe en effektiv tør hostesaft omfatter: horehound blade, skumfidus rod, glat elm bark, timian blade og blomster (Thymus vulgaris) og pebermynte blade (Mentha piperita).

Urter i Steam

Kogning af urter kan bidrage til at reducere inflammation og irritation af bronkierne, som opstår med en tør hoste. Placer en kvart kop af de urter i en stor skål med kogende vand, lad dem stejle for mindst fem minutter, dække dit hoved med et håndklæde og derefter læne over tarm og inhalere dampen. Urter, der kan tilsættes til en gavnlig damp til tør hoste omfatter pebermynte og eukalyptus (Eucalyptus kugler).

Overvejelser

Tal med din læge, hvis du oplever en tør hoste, der varer i mere end fem dage eller en hoste, der er ledsaget af en feber, opkastning eller diarré. Tal med din læge så godt, hvis du har nogen medicinske tilstande, eller hvis du tager nogen receptpligtig medicin, for at sikre urter er sikkert for dig at bruge. Brug altid urter med forsigtighed og aldrig overstige den anbefalede daglige dosis eller bruge urter til en længere periode end anbefalet.