Urter til Gas Relief

Når du har gas, også kendt som luft i maven, kan urte behandlinger hjælpe. Let tilgængelige urter til gas relief er mælkebøtte og pebermynte. Du kan finde dem på din lokale helsekostforretning eller høste dem selv. Mælkebøtter, der ikke er behandlet med kemikalier eller herbicider græsplæne kan være vild-udformet. Vilde-udformet urter plukkes til medicinske formål samtidig vokser naturligt i miljøet. Pebermynte er nem at dyrke i en have, der modtager fuld eller delvis solen.

Mælkebøtte til Gas Relief

Den fælles baggård mælkebøtte, Taraxacum officinale og T. laevigatum, er en gammel hjemmelavet urtemedicin for gas relief. Blomsten, blade og rod alle indeholder aktive ingredienser, men kun bruge bladet for gas. I Tyskland er mælkebøtte blad er blevet godkendt til behandling af flatulens sammen med tab af appetit og fordøjelsesbesvær. Du kan købe mælkebøtte blad tørret i løs vægt på din lokale helsekostforretning og lave te, tinktur og kapsler. Høst din egen mælkebøtte blad er også en mulighed. Høst bladene før planten blomster og mister noget af sin styrke. Læg dem på en skærm ud af solen, indtil de er tørre. For at gøre mælkebøtte teblade for gas lindring hæld 1,5 kopper friskkogt vand i løbet af 1 til 2 teskefulde af tørrede blade og lad det stejle i mindst 5 minutter og op til 10 minutter. Sip langsomt, indtil du føler lindring.

Pebermynte til Gas Relief

Pebermynte er et populært smagsstof i slik, dental og kosmetik, men det har været anvendt medicinsk som et fordøjelsesfremmende støtte og give gas lettelse siden oldtiden. Ifølge en Harvard Health Offentliggørelse fra Harvard Medical School, "Pebermynteolie afslapper glatte muskelceller denne linje meget af disse mave-tarmkanalen." Samt, i kliniske forsøg på patienter med irritabel tarm problemer (IBS) "Folk med IBS, der tog pebermynteolie rapporteret mindre luft i maven, mavesmerter og oppustethed i sammenligning med dem, der tog placebo."

Den anbefalede dosis til pebermynteolie ved Harvard Health publikation er "generelt 0,2 til 0,4 ml tre gange om dagen ... i enterisk overtrukne kapsler, som gør det muligt at omgå spiserøret og maven, før den nedbrydes og metaboliseres." En anden mulighed er at gøre dig selv en kop pebermynte te. Brug 1 til 2 teskefulde tørret pebermynte blade til 1,5 kopper friskkogt vand. Lad det stejle i mindst 3 minutter. Pebermynte te smager lækkert varmt eller koldt, med eller uden honning eller andet sødemiddel.