Urter til Forhøjelse sædkvalitet

Den mandlige rolle i infertilitet ligger i det faktum, at de giver halvdelen af ​​det genetiske materiale, der kræves for en vellykket befrugtning. Ifølge Øst / Vest Akupunktur & Wellness Center, jo bedre kvalitet og mængden af ​​sæd, jo bedre er chancen for en vellykket befrugtning. Brug urter til at øge sædkvalitet, sammen med traditionel kinesisk medicin teknikker såsom akupunktur kan lykkes at løse infertilitet problemer. Ifølge "Diagnose af sterilitet og dens TCM behandling" af Jin Weixin, når lav sperm tæthed blev behandlet af urter, i 151 TCM sager, der var en effektiv rente på 95,4 procent.

Ginseng

Mænd, der søger at øge deres sædtal kan drage fordel af at tilføje ginseng til deres kost. Ifølge Journal of Seksualitet og Handicap har kliniske forsøg vedrørende forbedret sædkvalitet blevet videnskabeligt undersøgt in vitro. To placebokontrollerede, dobbeltblinde forsøg citeret på Iherb.com har vist en betydelig forbedring i erektil dysfunktion. Panax ginseng brug kan føre til en bedre følelse af generelle trivsel, lindre stress, forbedre diabetes og andre sundhedsrelaterede emner, hvoraf en sådan forbedring kan føre til højere sædtal. En daglig dosis på 200 mg standardiseret ekstrakt eller 1 til 2 g rå urt anbefales løbende. Denne urt synes at være ikke-toksisk og meget få bivirkninger er blevet forbundet med behandlingen.

Pycnogenol

En anden urte behandling, der har vist sig gode til at øge sædkvalitet er Pycnogenol. En ny undersøgelse foretaget af Dr. Roseff af West Essex Center for Avanceret Reproduktiv endokrinologi viser, at Pycnogenol, en naturlig plante-ekstrakt fra barken af ​​det franske maritime fyrretræ, er en overlegen antioxidant, der forbedrer naturlige frugtbarhed. Den høje antioxidant værdi Pycnogenol beskytter sædceller fra oxidative skader, at alle celler er underkastet. Den er tilgængelig i håndkøb i kiosker. Forsøgspersoner tog 200 mg dagligt i en periode på tre måneder.

Naturligt alternativ

Ved at bruge urter til at øge sædkvalitet, kan par være i stand til at undgå potentielt invasive og dyre behandlinger såsom IVF. Mens det tager hårdt arbejde og vilje til at holde sig til urte-behandlinger, og det kræver nogle livsstilsændringer, idet den naturlige rute kan have mange fordele for den generelle sundhed. Naturlægemidler kan tilbyde nyt håb til barnløse par som en alternativ behandling eller som en supplerende strategi til mere vellykkede forsøg på IVF.