Urter til Blødning Hæmorider

Hæmorider er blandt de mest ubehagelige betingelser, du kan lide, fordi betændelse i venerne i din anus og rektum kan give dig ekstrem ubehag og smerte både internt og eksternt. Hvis du aftørre hemorrhoidal område en masse, kan du opleve blødende hæmorider, som du kan behandle med nogle beroligende naturlægemidler.

Hestekastanje og Padderok

Du bør konsultere din læge, før du tager nogen urtemedicin, især hvis du har en allerede eksisterende sygdomstilstand. Hvis du tager nogen medicin, så sørg for, at din tilstand ikke forringes som følge af at tage nogen urte behandlinger sammen med din medicin. Så længe du ikke har nogen medicinske problemer og er ikke gravid eller ammende, bør du har ingen problemer med at bruge følgende urte behandlinger for at lette din blødende hæmorider.

Du kan bruge uddrag fra frø af hestekastanje (også kendt som Aesculus hippocastanum) for at dulme betændelse, der opstår fra hæmorider. Fundet i hestekastanje ekstrakt er Aescin, som takket være sin anti-inflammatoriske og anti-ødem egenskaber, styrker og toner vene vægge og reducerer hævelse og smertefulde symptomer.

Undgå at lave din egen bod med hestekastanje, selv om, fordi den i sin rå form indeholder esculin, et stof, der kan have en negativ indflydelse på dine røde blodlegemer. Du vil være sikrere at bruge en kommerciel løsning, der er pulveriseret frø. Fordi hestekastanje er giftigt i store doser, skal du kontakte din læge eller en homøopatisk ekspert på hvor meget hestekastanje, du skal bruge.

Med sin stængler høj i silica syre, padderok (også kendt som flaskerenser) bidrager til at forhindre hæmorider fra blødning og lindrer inflammation. Du kan tage padderok som en te drikke, eller du kan bruge det som en tinktur og anvende det på det angrebne område. Du skal bruge alt efter hvilken metode der er mest praktisk for dig.

Witch Hazel

Troldnødfamilien (Hamamelis virginiana) er en urt, du kan bruge til at behandle dine blødende hæmorider enten topisk eller i en Sitz bad. Troldnød ekstrakt indeholder forbindelser og fytokemikalier, der reducerer hemorrhoid inflammation og kløe og midlertidigt skrumpe hæmorider.

Du kan få troldnød håndkøb i flere former, såsom hemorrhoidal pads, cremer og stikpiller. Du kan anvende den som en lotion til den opsvulmede hæmorider eller afbøde hæmorider med en pude, mens du behandler det. Du kan også bruge troldnød internt, men ikke i alkohol formular findes på købmænd.

Andre Retsmidler

Centella eller Centella asiatic (Gøtu Kola), en lille, grøn plante, der vokser i Asien og nogle dele af Australien, indeholder anti-virale og anti-bakterielle egenskaber, der hjælper med at lindre hemorrhoid smerter og reducere inflammation. Forbrugende Centella ekstrakt som en te også vil forbedre cirkulation og styrke dine blodårer.

For at lette betændelse og hævelse, styrke vener og hjælpe med at stoppe hemorrhoidal kløe og smerte, kan du bruge slagter kost (Ruscus aculeatus). Slagter kost ekstrakt indeholder steroid-lignende ruscogenins og neuroscogenins, som har anti-inflammatoriske og vasokonstriktor virkninger.

For at hjælpe med at reducere hemorrhoidal kløe og smerte, kan du drikke et glas vand med to teskefulde af æble cider eddike efter hvert måltid.