Urter til at lindre stress & Reducer Cortisol

Stress er en del af livet, uanset om de negative stressfaktorer såsom tab af job, død og skilsmisse, eller glade stressfaktorer såsom planlægning for et bryllup eller byde en ny baby i familien. Stress er kroppens måde at håndtere nye situationer. Når stress får ud af hånden, kan det medføre en række fysiske og psykiske symptomer, herunder binyretræthed og forhøjede cortisol niveauer - den "kæmp eller flygt" hormon. Der er en række af urter, der kan anvendes til at reducere stress og lavere cortisol niveauer.

Aromaterapi

Overveje "standsning at lugte roserne." Ifølge en japansk undersøgelse rapporteret i "American Chemical Society`s Tidende Landbrugs og Fødevarekemi," dufte som rose, lavendel, mynte, citron og mango indeholder en duft kaldet linalool. Rotter udsat for stress og derefter inhalere linalool havde stresshormoner i immunsystemet tilbagevenden til nær normale niveauer meget hurtigere end rotter, der ikke indånder linalool.

Ashwaganda

Ashwaganda anbefales til alle rapportering svaghed eller træthed, herunder nervøs spænding og arbejdsrelateret stress. Ifølge Mountain Rose Urter, en af ​​USA største kilde til økologiske urter, ashwaganda bidrager til at "øge energi og udholdenhed, fremmer levetiden støtter seksuel vitalitet, berolige sindet, forbedre den mentale funktion, forynge væv, styrker immunforsvaret, fremme afslappende søvn og hjælper kroppen overvinde ubalancer .... "Studier rapporteret i" Alternative Medicine anmeldelse "viste, at ashwaganda gør lindre stress samt have mange andre fordele, og har meget lidt, om nogen, toksicitet.

Eleuthero (Sibirisk Ginseng)

Russiske videnskabsmænd har udført mere end tusind studier med eleuthero, viser, at det er en uvurderlig støtte til fremme resistens over for stress. Ud over at reducere stressniveauet blev eleuthero også vist sig at "normalisere blodtryk, lavere kolesterol, regulere blodsukker og styrke binyrerne, som spiller en vigtig rolle i reguleringen af ​​kroppens reaktion på stressende situationer."

Panax Ginseng

Ginseng er blevet kaldt en "kurere alle", og er højt værdsat i både kinesiske og vestlige urte opskrifter. Det sænker niveauet af stresshormoner kaldet glukokortikoider, både umiddelbart efter stressende begivenheder og i perioder med langvarig stress. En undersøgelse fra 1996 udgivet af et firma kaldet Phytoterapi Research viste, at folk, der tager ginseng rapporteret en stigning i energi og mindre træthed i løbet af en kontrolgruppe, der fik placebo.

Rosenrod

I Rusland og de skandinaviske lande, er Rosenrod er anerkendt som en officiel alternativ botanisk terapi til behandling af træthed, lindre depression, øge arbejdsindsats, og forbedre mestringsstrategier forbundet med forhøjede stressniveau.

Ansvarsfraskrivelse

Forstå venligst, at ovenstående udsagn og produkter er ikke blevet evalueret eller godkendt af FDA, og er kun til uddannelsesformål. Udsagnene er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller helbrede nogen sygdom eller tilstand. Kontakt venligst en betroet sundhedsplejerske, før du forsøger nogen form for selv-behandling.