Urter til at lindre det intraokulære tryk

Okulær hypertension er betegnelsen af ​​den medicinske samfund til at beskrive en højere end normal mængde af det intraokulære tryk. Okulær hypertension kan føre til mere alvorlige tilstande, såsom glaukom, en kronisk tilstand, som kan føre til synsnervebeskadigelse og endog blindhed. En urte behandling for forhøjet okulært tryk ville forsøge at sænke trykket selv og beskytte øjnene mod at blive beskadiget på grund af forøget tryk.

Vitamin C

C-vitamin er ikke en krydderurt, men det findes i store mængder i visse urter ligesom hyben, hibiscus og amla, en indisk frugt, der bliver brugt som base i mange ayurvediske naturlægemidler formuleringer. En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet "Alternative Medicine anmeldelse" i april 2001 fandt, at C-vitamin i høje doser sænket øget intraokulært tryk. Drik en stærk te fremstillet af hyben og hibiscus hele dagen for at få denne effekt. Du kan finde amla frugt på indiske dagligvarer samt i tillæg form på mange helsekost butikker. En undersøgelse offentliggjort i "International Journal of Food Sciences og Ernæring" i august 2007 fandt amla at besidde 445 mg C-vitamin per 100 g, den højeste af de 35 testede frugter.

Goji Bær

Goji bær, også kendt som wolfberries, er blevet anvendt i traditionel kinesisk naturmedicin i århundreder til at behandle en bred vifte af øjenlidelser. En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet "Experimental Neurology" i 2003 testede goji bær på patienter med forhøjet okulær tryk. Undersøgelsen fandt, at selv om goji bær ikke lavere okulære tryk i høj grad, de gjorde beskytte nethinder af rotter fra den skade, der er normalt forbundet med okulær hypertension. Goji bær kan findes på de fleste helsekost butikker og kinesiske urter butikker, men pas på - dyre foji bær produkter kan være noget mere end pyramide markedsføring ordninger.