Urter til at hjælpe RLS

Restless Legs Syndrome eller RLS, er en tilstand, hvor du oplever en næsten overvældende trang til at bevæge benene, især når man sidder eller ligger ned. Trangen til at bevæge benene er som regel udløst af fornemmelser af kløe, krybende, kravlende, brændende, smertende eller snurren, der er midlertidigt lettet, når du har flyttet dine ben, ifølge National Heart, Lung og Blood Institute. Men scenariet snart gentager sig. Naturlægemidler kan hjælpe med at lindre symptomerne på RLS.

Konsekvenserne af RLS

Hvis du har været tilbragt syv eller otte timer i sengen hver nat, men vågner op følelse træt og unrefreshed, eller hvis du har haft problemer med at få til at sove, kan RLS vel være synderen. RLS er "ofte et ukendt årsag søvnløshed," ifølge Dr. Jay Lombard, medforfatter til "The Brain Wellness Plan" og assisterende klinisk professor i neurologi ved New York Citys Weill Cornell Medical College.

Årsagen til RLS er sædvanligvis ukendt, selvom det kan være et symptom, der ledsager visse medicinske tilstande og sygdomme, såsom anæmi eller graviditet, ifølge MedlinePlus. Den konventionelle tilgang til behandling er normalt konservativ, bestående hovedsagelig af livsstil ændringer, herunder for eksempel etablering af en rutinemæssig øvelse regime, brug af afspændingsteknikker og overholdelse af regelmæssig søvn vaner. Det hjælper også at undgå eller minimere dit indtag af koffein, alkohol og tobak.

Naturmedicin

Hvis den konservative tilgang til at lette dine symptomer på RLS ikke har fungeret, er der nogle kosttilskud og urter, der kan tilbyde lindring, du søger. I førstnævnte kategori, Dr. Ross Hauser bemærker, at "en mangel på calcium, kalium og magnesium kan gøre de store muskler i benene hyperirritable", som manifesterer sig som den irriterende jumpiness forbundet med RLS. Hauser anbefaler sengetid doser på 800 til 1000 mg calcium, 300 mg kalium og 500 mg magnesium.

Såfremt disse mineraler ikke gøre det trick, overveje et andet tillæg anbefalet af Lombard, der theorizes at RLS kan være forårsaget af svigt af din hjerne til fuldt ud at lukke muskelbevægelser for natten. For at afhjælpe dette problem, foreslår han, at du tager 100 mg af et kosttilskud kaldet 5-hydroxytryptophan, eller 5-HTP, ved sengetid. Tillægget øger serotonin niveauer, siger Lombard, som migt hjælpe hjernen til at flytte helt ind nattetid tilstand, så man undgår de irriterende symptomer på RLS. Hvis en dosis på 100 mg ikke har gjort arbejdet efter et par uger, Lombard anbefaler, at du øge dosis til 200 mg om aftenen.

Et andet middel, der kan lindre dine symptomer på RLS er hestekastanje, anvendes bredt i Europa til at fremme venøs sundhed. Hauser mener, at tage 400 mg standardiseret ekstrakt af urter to gange daglig bør stabilisere vaskulære membraner, så ekstra blodtilførslen til benene for at forhindre fornemmelser af kløe eller brændende. Han advarer dog, at denne urt er ikke for alle og bør undgås af gravide kvinder, personer med gastrointestinale følsomheder og patienter på blodfortyndende medicin. Naturopathic læge Chris Meletis anbefaler, at du tager TARENTULA hispanica 12C tre gange dagligt indtil RLS symptomerne forsvinder.