Urter til at hjælpe med Drug Detox

Befri afhængighed af et skadeligt stof er et vigtigt skridt i at blive raske. Men de indledende tilbagetrækning lægemiddel symptomer kan være svært at modstå. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​afhængighed og typen af ​​lægemiddel, kan afgiftning proces involverer overdreven sved, kvalme og opkastning, diarré og mavekramper, og depression. Disse symptomer kan behandles naturligvis med en række urter til at hjælpe dig igennem afgiftning og fortsætte inddrivelsen.

Afgiftning

At hjælpe med at fjerne stoffer fra kroppen, så prøv urter kendt for deres evner til at reducere toksicitet. Burre rod og rødkløver både fjerne giftstoffer fra blodbanen. Begge urter kan findes i essiac plantestoffer formler, som kan indtages i en te. Marietidsel, en naturlig antioxidant, hjælper med at afgifte kroppen af ​​skadelige stoffer og forynger beskadigede celler i leveren.

Kvalme og opkastning

Kvalme og opkastning er almindelige, men ubehagelige virkninger af narkotika afgiftning, som kroppen forsøger at skille sig af skadelige stoffer på nogen måde er muligt. Brug urter såsom ingefær, katteurt, mælkebøtte og pebermynte for at bidrage til at afhjælpe kvalme.

Overdreven svedtendens

Overdreven sveden er et andet typisk symptom på tilbagetrækning lægemidlet. Hjælp kontrol sved med salvie. Prøv at tilføje salvie til fødevarer såsom pastaretter eller brygge det i en te med citron.

Diaré og mavesmerter

Lindre ubehagelige anfald af diarré og mavekramper med urter såsom brombær rod bark, kamille og hindbær blade. Ingefær og cayennepeber har været kendt for at lindre mavekramper.

Kramper

For at undgå kramper under nedtrapningen, så prøv urter såsom sort cohosh, isop og lobelia. Disse urter har beroligende egenskaber, der bekæmper angreb på centralnervesystemet.

Depression

Drug afgiftning kan medføre nogle magtfulde depressive følelser, som hjernens fornøjelse centrum ikke længere bliver stimuleret ved stoffet. Prøv perikon, en kraftfuld naturlig antidepressivum, at støtte i modvirke perioder med detox-induceret bleakness. Også overveje baldrian rod. Især når det kombineres med aminosyren tyrosin (normalt findes i høj-protein fødevarer såsom kylling og sojaprodukter), baldrian rod beroligende kræfter, der hjælper med at vedligeholde stemninger. Baldrianrod anbefales især til dem, der komme fra et kokainmisbrug.

Angst

Følelsen af ​​intens nervøsitet er par for kurset ved seponering, men øget angst kan føre til andre problemer, herunder søvnløshed og endda hallucinationer. Mens forny og genoplive det centrale nervesystem, kalot beroliger anfald af angst og hjælper søvn. Krampe bank er en naturlig beroligende, der kan forhindre panikanfald. Passion blomst har også beroligende egenskaber til at modarbejde problemer med nervøsitet og søvnløshed.