Urter til at hjælpe med at stoppe hårtab

Mens der ikke er nogen varig skade på kroppen, der opstår af hårtab, er der ofte en høj grad af følelsesmæssig eller psykisk stress, der ledsager den. Folk oplever hårtab ofte afhængige af konventionelle eller alternative produkter at dæmme dens virkninger. Adskillige af disse produkter samt efterfølgende retsmidler gør brug af urter til at hjælpe med at styrke hår og bekæmpe sygdommen.

Urter

Urter kan ofte blandes med væske og anvendes direkte til hovedbunden. Prøv at blande 4 spsk. tørret timian med 2 kopper vand. Kog blandingen i 10 minutter og lad den køle af, før masserer det ind i dit hår. Hår skal være fugtig og ren før påføring af blandingen. Skyl med varmt vand efter en time.

Urter bruges ofte i hårtab shampoo og balsam. Disse kræver typisk flittig brug over en flere måneder. Naturlægemidler shampoo og balsam styrke og tykkere hår, men kan ikke fremme hårvækst. De fleste kan købes online eller i håndkøb på helsekost butikker.

Grøn te er blevet anvendt til at dæmme hårtab. Bland grøn te blade eller teposer med varmt vand og drikke flere kopper om dagen. Ligeledes har den kinesiske urt er kendt som Han Shou Wu eller Fo-Ti er blevet brugt til at bekæmpe hårtab og kan drikkes i te formular.

Den hurtigste måde at indtage urter er gennem pilleform. Urter som brændenælde, Savpalme og pygeum er alle blevet brugt til at bekæmpe hårtab og kan tages i pilleform.

Kosttilskud

Urter skal bruges sammen med tillæg for den største effekt. For eksempel kan modtage en sund dosis daglig C-vitamin hjælpe med at forhindre hårtab fra stress, sygdom eller traume. Medtag frugter og grøntsager som persille, broccoli, grøn peber og frugtsaft i din kost. Disse er høj i vitamin C. Opretholdelse af et højt niveau af protein, der findes i fødevarer som fisk, ærter, tofu, ost og hvedekim, kan også bidrage til at mindske virkningerne af hårtab. Hår-tab kosttilskud som zink og vitamin B-50-kompleks kan også tages i pilleform.

Advarsel

Urter er meget eksperimenterende og bør ikke betragtes som helbredelsesmetoder for hårtab. Må ikke udelukkende stole på urter til at stoppe hårtab eller regrow tabt hår. Nogle urter eller kosttilskud kan fungere som allergener, så tale med en læge eller specialist, før at tage piller eller indtage urter.