Urter til at hjælpe hjertebanken

Hjertebanken opstå af mange årsager. Nervesystemet spørgsmål, såsom høj stress eller angst, kan få hjertet til at slå hurtigt eller uregelmæssigt. Kvinder, der går gennem overgangsalderen kan opleve hjertebanken under en varm flash episode. Naturlægemidler tilbyder en naturlig løsning på den ofte forvirrende problem hjertebanken. Kontakt din læge, før du tilføjer nogen naturlægemidler kosttilskud for dit helbred behandlingsplan.

Sort Haw rodbarken

Sort haw rod bark er en potent urt kan styrke hjertet. Det er en spasmolytika og indeholder phytosteroler. Kig efter det i tinktur form, i de fleste helsekostforretninger og tage ifølge pakke retninger.

Motherwort

Motherwort bruges til hjertebanken. Traditionelle kinesiske læger ordineret motherwort at behandle en racing hjerte og forhøjet blodtryk. "Det har en beroligende effekt, og også direkte sænker blodtrykket," ifølge "The Doctors Book Of plantestoffer hjem retsmidler." Motherwort er let tilgængelige på helsekost butikker. Tag ifølge pakke retninger.

Baldrian

Baldrian te er en populær mulighed for at behandle stress. Drik baldrian te at lindre symptomerne på en racing hjerte. Baldrian er alment tilgængelige i de fleste helsekost butikker. Den findes også i tinktur og kapselform. Tag ifølge pakke retninger.

Hawthorn

Hawthorn betragtes som en hjerte strengthener. Det fungerer som en dilatator af hjertemusklen og samtidig fremme en regelmæssig hjerteslag. Hvidtjørn er bedst, når standardiseret for et flavonoid kaldet vetexin. Denne formular findes i kapsler. Alternativt, tjørn er lavet i tinktur formular. De fleste helsekost butikker bære begge.