Urter og æteriske olier til iblødsætning at forebygge og lindre kramper i benene

WHO anerkender urte-behandlinger som den mest populære form for traditionel medicin, at bemærke, at mange tur til naturlige midler til at behandle sundhedsspørgsmål. Opblødning i urteekstrakter at lette kramper i benene er ikke noget nyt. I dag har vi dulme væk betændelse i vores samlinger på samme måde patienter i det gamle kinesisk medicin og ayurveda gjorde: ved hjælp af planteekstrakter. Urter ensbetydende med muskel smertelindring omfatter Boswellia, kamfer, ingefær, mentol og eukalyptus; disse planter er presset eller destilleret at udlede deres æteriske olier. Naturlægemidler behandlinger tillade os at købe lettelse i en flaske eller pisk det op selv.

Bland din egen

Hvis du har været stående på dine fødder hele dagen, eller beskattes dine muskler arbejder ud, kan det være det perfekte tidspunkt at anvende en hjemmelavet blanding af sennepsfrø olie og kamfer. Sennepsfrø olie infunderes med soja eller vegetabilsk olie efter, at frøene er jorden; du kan købe det online eller i nogen naturlige fødevarer butik. Mål lidt over en ounce af kamfer med syv ounces sennepsfrø olie, og kombinere i et lille glas beholder med låg. Opbevar flaske blanding i sollys indtil kamfer opløser og massere dine ømme led med det dagligt. Kokosolie er en anden æterisk olie, der reducerer smerter i benene.

En Drugstore Fix

Det Døde Hav i Israel har bragt, og fortsætter med at bringe, beroligende lindring til besøgende, der suge i sin magnesium-rige farvande. Når magnesiumsulfat absorberes gennem huden, det slapper musklerne, trækker giftstoffer fra kroppen og eksfolierer huden. Den nærmeste ting til Det Døde Hav i dit toilet er en Epsom salt bad. Mange har påberåbt sig Epsom salt opsuger at mindske hævelse eller tage væk smerten af ​​blå mærker. Næsten hver apotek tilbyder Epsom salt i nominelle priser, som regel mindre end $ 10 for mere end 60 ounce. Heldigvis alle dine ømhed og smerter vil kræve er to kopper Epsom salt, blandet med din badevandet.

Bede om hestekastanje på dit Natural Health Food Store

Hest kastanjetræer er hjemmehørende i Grækenland og Bulgarien; deres bark, blade og blomster har behandlet en lang række sygdomme i århundreder. Den frø ekstrakt anvendes til lindring i problemer i forbindelse med åreknuder, hævede ankler, følelser af tyngde, kløe og natlig ben kramper. Hvis det ikke er dyrket ordentligt, kan dette ekstrakt have farlige bivirkninger, så det er vigtigt at købe det hos en leverandør, der har specialiseret sig i plantelægemidler.

Medicinere i en Natural Badekar eller Anvend Olier Direkte

På grund af deres høje koncentrationer af essentielle fedtsyrer, hjulkrone og Evening Primrose olie har længe været betragtet som betændelse sutter og bruges i hydroterapi. Lange opsuger i karbad er ikke den eneste måde at lindre ledsmerter. Birk, kamille og cypres er effektive retsmidler, og nogle gange tilbydes forbrugerne som en plet massage terapi. Bare gnide sig i og føle din ømhed og smerter ebbe ud. Kig efter flasker æteriske olier indeholdende Boswellia (også kendt som røgelse), ingefær, kamfer, grøn te, gurkemeje og eukalyptus. De holder anti-inflammatoriske egenskaber, der gør dem populære i alternativ medicin behandlinger.