Urter at skrumpe Hud

Urter, der snøre væv er kendt som astringerende. Kosmetisk, er astringerende almindeligt anvendt til at tone eller stramme huden, giver det en glattere udseende. Ved at begrænse glandulær sekreter og opløse overflade olie, er de også i stand til at styre ansigts olie.

Aktive bestanddele

De vigtigste komponenter er ansvarlige for astringerende aktivitet er tanniner eller garvesyre, som de er mere almindeligt kendt. Derudover fleste urter, når de brændes, erhverver astringerende egenskaber, selv når ingen er naturligt til stede.

Virkningsmekanisme

Stramningen og tørring virkninger af tanniner nås gennem sammentrækning af umiddelbare muskelfibre og reduktion i permeabiliteten af ​​cellemembraner.

Almindeligt anvendte Naturlægemidler astringerende

Eg bark (Quercus alba / Robus), bayberry rod bark (Myrica cerifera), hindbær blade (Rubus idaeus), røllike blade og blomster (Achillea millefolium), troldhassel bark og blade (Hamamelis virginica), hvid fyr inderbarken (Pinus strobus / alba), kamille blomst (Matricaria recutita) og morgenfrue blomst (Calendula officinalis) er nogle eksempel på urter med astringerende egenskaber.

Forberedelse og Application

Afhængigt af hvor hårdt naturlægemidler sagen er --- om det er en blomst, blad eller bark --- det kan enten decocted (simret) eller infunderes (gennemsyret af varmt vand) for omkring halvdelen time. Astringerende påføres typisk huden mellem vask og fugtgivende.

Overvejelser

Det er meget vigtigt at overveje individuel hudtype og være opmærksomme på potentielle allergiske reaktioner eller overdreven tørhed.