Urter Anvendes til skjoldbruskkirtlen

I århundreder har urter spillet en rolle i at bevare skjoldbruskkirtlen sundhed og korrigere thyroidea lidelser. Urter kan bruges som forebyggende metoder for støtte til skjoldbruskkirtlen. Disse urter anvendes til skjoldbruskkirtlen indeholder mange mineraler, vitaminer og endda elementer til at støtte hormon produktion.

Fakta

Thyreoidea sygdom er en almindelig sygdom, der påvirker millioner af amerikanere og flere kvinder end mænd. Ifølge Skjoldbruskkirtel Wellness, skjoldbruskkirtlen producerer skjoldbruskkirtlen hormoner, der regulerer stofskiftet og neurotransmittere i hjernen, der påvirker dit humør, følelser og appetit. Det producerer to hormoner kaldet T4 og T3. En mangel på et eller begge hormoner kan resultere i psykiske og fysiske problemer.

Funktion

Skjoldbruskkirtlen er afgørende for mange processer og funktioner i kroppen. Det er forbundet til metabolismen af ​​kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Skjoldbruskkirtlen understøtter fordøjelsen, muskel og nerve aktivitet, reproduktion og blodgennemstrømningen.

Symptomer

Lav skjoldbruskkirtel funktion kan forårsage mangel på energi, humørsvingninger, tør hud, hårtab, vægtøgning og en manglende evne til at koncentrere sig.

Blæretang

Selv blæretang har været anvendt for sine medicinske egenskaber i århundreder, er det oftest til skjoldbruskkirtlen. Denne brune tang er blevet rost som en skjoldbruskkirtlen tonic, en metabolisk stimulerende antihypothyroid, og skjoldbruskkirtlen stimulator. Bladderwrack er rig på en række mineraler, herunder jod, kalium, calcium, natrium, svovl, silicium, jern og magnesium.

Coleus Forskholii

Coleus forskholii er en del af familien mynte indeholdende forskolin, som fremmer udviklingen af ​​cyklisk AMP. Det er nødvendigt for thyroidstimulerende hormon til at transmittere signaler, som fortæller skjoldbruskkirtlen til at producere skjoldbruskkirtelhormoner. Urter til Living, at enhver tid der ikke er en tilstrækkelig mængde af cyklisk AMP, kan det medføre symptomer på lavt skjoldbruskkirtel funktion. Forøgelse af mængden af ​​cyklisk AMP kan hjælpe med at forhindre, at lidelse.

Ashwaghanda

Naturlægemidler visdom beskriver ashwaghanda som en urt, der understøtter kroppen i at gøre sine "egne skjoldbruskkirtelhormoner." Det har også flere anvendelser, der involverer styrke immunsystemet. Den fornyende, fungerer som en antioxidant, anti-angst og diuretikum. Naturlægemidler Living stater denne skjoldbruskkirtlen urt, der er almindeligt anvendt kickstarte stofskiftet og forbedre mentale og fysiske udholdenhed.

Motherwort

Motherwort anvendes til behandling af hyperthyroidisme, en overaktiv skjoldbruskkirtel. Denne anti-inflammatoriske har en antithyroid handling og blokerer for det enzym, der omdanner T4 til T3.