Urtemedicin til livmoderfibromer

Fibromer, som også er kendt som leiomyoma, er ikke-ondartede tumorer, der vokser i livmoderen uden for livmoderen eller i de faktiske vægge af livmoderen. Mens de kan synes meget alvorlige, de er faktisk ret almindeligt med få symptomer. Hvis du oplever svære symptomer fra fibromer som kraftig blødning, svære smerter, eller blære problemer, se din læge. For mildere symptomer som tungere perioder eller kramper, kan en urte tilgang til behandling hjælpe.

Rolle østrogen

Østrogen spiller en rolle i udviklingen af ​​fibromer i en kvindes krop. Overskydende østrogen niveauer, som typisk er til stede i den tid af perimemopause kan medføre hurtige vækst i fibromer. Fordi din lever er en af ​​de primære organer, der regulerer hormoner, giver det mening at styrke leveren med passende urter. Dette vil hjælpe leveren proces østrogen mere effektivt at flytte den ud af kroppen.

Reduktion østrogen niveauer kan bidrage til at formindske størrelsen af ​​fibromer. Selv om det er sandsynligt, at urter kan være i stand til at reducere størrelsen af ​​nogle fibromer, er der ingen beviser for, at de kan fjerne fibromer helt.

Lever-Styrkelse Te

Te lavet af urter, der Enpower leveren kan hjælpe med fibromer. For at lette milde symptomer og holde mindre fibromer vokse gøre en urtete. Burre, mælkebøtte, gul dock, rødkløver, burresnerre, brændenælde, mælk tidsel, og jernurt er alle nyttige i at forbedre leverfunktionen. Placer lige dele af hver af disse urter i en stor skål. Bland dem godt sammen. Put omkring en ounce af blandingen i en gryde stor nok til at rumme en liter kogende vand. Stejle i to timer, stamme, og drikke to kopper denne te hver dag. Denne te kan opbevares i køleskabet i op til to dage. Genopvarmning hvis du gerne vil. Brug denne te for en fire ugers tidsramme, derefter tage en uges pause. Efter at gentage denne cyklus for tre gange, har dine fibromer revurderet af din læge. Du vil måske opleve, at dine fibromer er svundet i størrelse.

Castor Oil

Ricinusolie pakker kan være nyttig i behandling smertefulde kramper forbundet med fibromer og kan også støtte i den krymper fibroid selv. Mætte et lille stykke bomuld eller flannel med nogle ricinusolie sted over din mave, og dække med plast wrap. Du vil måske ønsker at placere en varmepude over pakken for at holde den varm. Hold ricinusolie pack på i cirka en time, mens du er i en tilbagelænet stilling og slappe af. Gør dette så ofte som du har lyst til lindring.

Rådfør dig læge, hvis du oplever alvorlige symptomer fra fibromer såsom kraftig blødning, svære smerter eller en følelse af pres på indre organer, såsom blære. Der er kirurgiske og farmaceutiske muligheder.