University Studies over methoden van Bedbug Uitroeiing

University Studies over methoden van Bedbug Uitroeiing

Bedwantsen worden in snel tempo een groot probleem, en mensen en bedrijven werken er hard aan om te proberen om zich te ontdoen van hen. Universitaire studies in de Verenigde Staten worden gedaan om te proberen de beste manieren om zich te ontdoen van bedwantsen te vinden. Deze studies worden waardoor mensen meer opgeleid over bedwantsen worden en hoe te voorkomen en uit te roeien.

Ohio State University

Bedwantsen zijn niet uitgebreid bestudeerd in het verleden, dus als ze begonnen overal opduiken, Ohio State University besloten de eerste genetische studie bedwantsen in 2009 begint Deze studie is gebruikt voeren proberen te bepalen welke methoden effectiever van gelijk het elimineren van de bugs en waarom ze groeien in aantal. De studie keek naar de genetische samenstelling van de bugs en heeft bepaald dat deze bugs genetisch resistent zijn geworden voor veel van de pesticiden die momenteel worden gebruikt om te proberen om ze uit te roeien.

Purdue University

Purdue University, in samenwerking met Rutgers, een studie uitgevoerd met behulp van een 15 verdiepingen tellende appartementencomplex. De appartementen werden geïnspecteerd om wandluis parasitaire aandoeningen te bepalen in het begin van mei 2007 Een deel van de besmette appartementen werd gekozen voor de studie en de wandluis remedies werden eveneens toegepast op elk appartement. Toekomstige inspecties werden gemaakt van de appartementen in intervallen van twee weken voor een totaal van acht weken, die zich uitstrekt tot aan het einde van juni. Elke keer levend bedwantsen gevonden, werd een andere behandeling gedaan. Aan het eind van de studie werd geconcludeerd dat de meeste parasitaire vereisen ten minste tweemaal, terwijl sommige wel vier toepassingen of zelfs meer vereisen.

Universiteit van Kentucky

Wetenschappers aan de Universiteit van Kentucky heeft het voorbeeld van die van de Ohio State University om mutaties in bedwantsen studeren eind 2009 Ze verzamelden meer dan 100 verschillende wandluis populatie uit alle hoeken van het land, het bepalen van hun genetische make-up. Ongeveer 88 procent van de onderzochte bugs toonde mutaties die mogelijk ze bestand zijn tegen bestrijdingsmiddelen zou maken. Dr Mike Potter, een van de onderzoekers vonden dat de weerstand overzeese kan hebben ontwikkeld wanneer het gebruik van deze pesticiden vaak of terug in de jaren 1940 en 1950, bij Amerikanen die DDT de insecten. De studie toonde aan dat de huidige pesticiden waarschijnlijk ineffectief en nieuwe behandelingen moeten worden gecreëerd.

Virginia Tech

Entomologen op Virginia Tech in 2005 begonnen met het verhogen van bedwantsen in hun labo's om ze te bestuderen en proberen om meer effectieve methoden van controle en uitroeiing vinden. Virginia Tech is het bestuderen van de effectiviteit van de huidige behandelingen beschikbaar voor deze bugs, terwijl het werken aan nieuwe methoden van uitroeiing te ontwikkelen. Enkele huidige behandelingen die zijn getest bleken slechts overlijden ongeveer 50 percent van huismijten, zelfs na 10 dagen blootstelling. Veel insectenwerende middelen werden ook gevonden effectief te zijn.