Under Eye Wrinkle Behandelingen

Under Eye Wrinkle Behandelingen

De ogen zijn inderdaad de vensters van de ziel, maar soms de gordijnen last van een beetje slijtage. De meesten van ons op een bepaald moment te maken zullen krijgen met rimpels onder onze ogen. Je mag niet in staat zijn om de remmen op de vergrijzing te zetten, maar je kan zeker vertragen het proces. Hier zijn een aantal manieren om te helpen verminderen en het verminderen van de invloed van veroudering op de ogen.

Draag een zonnebril

De beste manier om onder de ogen rimpels te bestrijden is om proactief te zijn. Afgezien van een goede rimpel relaxer, een aantal veranderingen in de gewoonte in orde zijn. Draag een zonnebril. De huid rondom de ogen is het meest gevoelig op het gezicht. Draag de kleuren met de juiste UV-bescherming. Loensen is een duidelijke eye no-no.

Rusten uw vermoeide ogen

Zelfs mensen met de beste preventieve gewoonten zal lijden onder de ogen rimpels. Echter, de meeste van hen, die geen nuttig maatregelen nemen zal de grootste gevolgen ondervinden. Zorg voor voldoende slaap. Uw ogen hebben moe, en wanneer ze dat doen, je ze wrijven. Trekken en trekken op die gevoelige huid zal zeker leiden tot meer rimpels, scheuren en strekken van die huid. Neem wat extra rust en stop uitdagende uw ogen te langer blijven dan je kunt.

Eye Firming Cream

Het draait allemaal om het kiezen wat het beste is voor jou. Maar --- wanneer je de juiste crème --- je zult een groot verschil zien. Er zijn twee soorten die je moet zoeken. De eerste is de anti-rimpel behandeling voor gebruik in de nacht. Deze crèmes versterken en regenereren van de gevoelige huid met essentiële vetzuren en vitaminen ontworpen om te herstellen en te voeden. Het tweede type is een rimpel relaxer voor dagelijks gebruik. Deze soorten crèmes hebben een tijdelijk effect van smoothing en het maken van lijnen verdwijnen, terwijl het verstrekken van essentiële vitaminen in dat gevoelige huid onder de ogen behandeling.

Vergeet niet, niet alle anti aging producten zijn voor de ogen. Selecteer alleen crèmes gemaakt voor dit gevoelige gebied. Doe je onderzoek, kiezen van de juiste producten voor uw regime oog en hou je eraan!