Ultrasoon luchtbevochtiger Problemen

Ultrasoon luchtbevochtiger Problemen

Koele mist luchtbevochtigers worden vaak gebruikt om vochtiger aan de lucht te behandelen en te voorkomen neusverstopping. Een koele mist luchtbevochtiger vult de lucht met damp met behulp van een systeem dat het water stuurt in de lucht met behulp van een ventilator. Terwijl een koele mist luchtbevochtiger meer wordt aanbevolen dan een warme mist luchtbevochtiger, omdat het niet de dreiging van brandende kleine kinderen en huisdieren vormen, kunnen zij bepaalde kwesties een consument moet zich bewust zijn van te hebben.

Achtergrond van Cool Mist

Er zijn twee systemen die worden gebruikt in de koele mist luchtbevochtigers: ultrasone en mist. Beide worden beschouwd koele mist maar werken anders. Ultrasone gebruik een hoge frequentie trillen deel dat het water zich vertaalt in heldere nevel. Mist luchtbevochtigers dwingen water in druppeltjes die verspreidt in de lucht. Mist luchtbevochtigers hebben zichtbare mist die lijkt op stoom, maar is cool, niet warm.

Issues - Geluid

Koele mist luchtbevochtigers lopen met veel meer lawaai dan hot mist luchtbevochtigers. Hot mist luchtbevochtigers gebruiken een verwarmingselement dat het water kookt, waardoor stoom om een ​​kamer te vullen. Een warme mist luchtbevochtiger maakt geen gebruik van een ventilator, zodat er vrijwel geen lawaai. Koele mist luchtbevochtigers vereisen een constante ventilator draaien om het water om te zetten in damp en duw hem in de lucht.

Issues - Mold

Schimmelsporen zijn een punt van zorg met het runnen van een koele mist luchtbevochtiger. Cool midden luchtbevochtigers niet het water op te warmen, zodat bacteriën niet worden gedood. Als een koele mist luchtbevochtiger niet goed wordt schoongemaakt, kunnen schimmelsporen oorzaken ontwikkelen mogelijke gezondheidsproblemen complicaties, zoals een longontsteking of een allergische reactie. De meeste schimmels in koele mist luchtbevochtigers manifesteert zich als een roze-gekleurde film. Wanneer de luchtbevochtiger is ingeschakeld, kan de sporen worden gestuurd in de lucht, het uitvoeren van de mensen in de kamer.

Mold preventie en oplossing

Om te voorkomen en te behandelen schimmelgroei in een koele mist luchtbevochtiger een persoon moet de dagelijkse schoonmaak instructies van de fabrikant volgen. Het waterbassin moet worden leeggemaakt en van links naar dray dagelijks. Als er zichtbare schimmel, moet de gebruiker de bevochtiger demonteren en geniet de onderdelen die kunnen geïnstalleerd worden in bleekmiddel water om alle bacteriën te doden zijn. Als de filter van kleur of heeft roze schimmel, moet worden vervangen.

Overwegingen

Laat geen water in de koele mist luchtbevochtiger wanneer het niet in gebruik is. Laat de luchtbevochtiger altijd leeg en staat aan de lucht drogen. Plaats geen luchtbevochtiger op tafels of meubels als kleine kinderen of huisdieren aanwezig zijn.