Uitdroging symptomen bij peuters

Hoewel het natuurlijk voor peuters om wat water per dag te verliezen als ze zweten, huilen en plassen, wanneer dit water niet wordt bijgevuld of is sneller dan het kan worden aangevuld verloren, kan het kind uitgedroogd raken. Diarree, braken en extreem zweten zijn alle voorkomende oorzaken van uitdroging bij peuters en kinderen die een van deze moet worden gegeven van veel vocht en gecontroleerd op de symptomen van uitdroging. Als uitdroging niet verholpen kan worden thuis, moet de kinderarts te worden aangemeld, zodat de juiste behandeling kan worden verkregen.

No Tears

Een peuter die uitgedroogd zal werpen weinig of geen tranen als hij huilt. Het is belangrijk op te merken dat de peuter jaren een tijd van dramatische gedrag bij kinderen, vaak gekenmerkt door overmatige gezeur kan zijn, huilen en overreageren als peuters testlimieten en beweren onafhankelijkheid. Een ervaren ouder of verzorger moet in staat zijn om onderscheid te maken tussen een dramatische kreet die niet algemeen zou produceren tranen en een echte kreet die tranen moeten produceren, maar niet omdat het kind is uitgedroogd.

Gebrek aan Urine

Een peuter die is uitgedroogd kan oplopen tot 12 uur zonder plassen. Doet hij plassen, zal zijn urine waarschijnlijk donkerder van kleur zijn dan normaal. Dit symptoom moet gemakkelijk waarneembaar bij peuters die nog niet zindelijk door het monitoren van de luier van het kind te zijn, en merkt hoe vaak hij wordt plassen evenals wijzend op de kleur van de urine. Voor een kind dat zindelijk, kan dit symptoom moeilijker te detecteren zonder daadwerkelijk kijken naar het kind elke keer dat hij gebruik maakt van het toilet.

Loomheid

Een uitgedroogd kind kan verschijnen lusteloos. Een lusteloos kind is over het algemeen moe, traag en langzaam om te communiceren. Ze kunnen langer 's nachts of tijdens de dag dan normaal slapen. Wanneer iemand die haar kent ziet een kind handelt lethargisch, zal hij meteen weten dat het kind zelf niet omdat lethargie heeft de neiging om een ‚Äč‚Äčkind te zetten in "slow motion".

Droge Huid

Huid Een vochtarme peuter zal droog zijn. De makkelijkste manier om te testen voor dit symptoom is in te drukken is de vinger aan arm of been van het kind en om te kijken hoe de huid reageert wanneer de druk wordt losgelaten. Huid Een vochtarme kind zal niet meteen mollig uit, maar zal licht depressief blijven en slechts langzaam weer zijn juiste vorm. Daarentegen zal huid gehydrateerd kind onmiddellijk voller terug naar de normale vorm.

Dorst

Een uitgedroogd peuter kan extreme dorst te uiten, vragen om sap of water en het drinken van meer dan gebruikelijk. Vloeistoffen, met name water, mag nooit worden geweigerd aan een dorstige kind dorst is over het algemeen een teken dat het lichaam niet goed gehydrateerd. Vloeistoffen gegeven om te helpen te hydrateren een kind moet worden beperkt tot dranken zoals water, Gatorade en Pedialyte plaats van suikerhoudende dranken, zoals frisdrank, sap of fruit punch.