Types van Artsen voor MS

Types van Artsen voor MS

Multiple sclerose (MS) is een chronische en progressieve ziekte die de hersenen, oogzenuw en ruggenmerg, ook wel het centrale zenuwstelsel. Volgens Cedars-Sinai Medical Center, naarmate de ziekte vordert veroorzaakt de patiënt een vermindering of verlies van lichaamsfuncties. Veel soorten van artsen bijdragen aan de diagnose en behandeling van patiënten met deze ziekte. Hun bijdragen helpen patiënten om hun ziekte te beheren en te blijven leven en werken om het beste van hun fysieke mogelijkheden.

Zenuwarts

Neurologen gespecialiseerd in ziekte, verwondingen en ziekten die verband houden of die de hersenen en zenuwen. Een neuroloog is vaak een van de eerste artsen een patiënt verwezen bij de huisarts vermoedt de patiënt kan MS of andere ziekte van het centrale zenuwstelsel. MS is niet vaak gemakkelijk te diagnosticeren en de neuroloog loopt veel diagnostische tests om uit te sluiten andere medische aandoeningen. Toen de neuroloog ontmoet met de patiënt, zal ze de medische geschiedenis van de patiënt te bekijken en vragen over familie-anamnese, als goed. Dan zal ze een grondig neurologisch onderzoek die testen reflexen omvat, het testen van uw zenuwen met elektromagnetische stromingen en het testen van uw gezichtsvermogen, gehoor en recall uit te voeren. Zoals de neuroloog sluit uit andere medische aandoeningen, zal ze in staat om een ​​diagnose te vormen en een behandelplan.

Neuromusculoskeletale Physican

Neuromusculoskeletale artsen behandelen gehele lichaam van de patiënt, op dezelfde wijze als de meeste holistische zorgverleners zou. Hij gelooft dat een onbalans tussen het skelet kader van de patiënt, spieren en het zenuwstelsel kan leiden tot veel verschillende ziekten en aandoeningen. Een osteopaat is één type neuromusculoskeletal arts die biedt behandeling aan patiënten met multiple sclerose. Hij helpt de patiënt met het behoud en het herstel van lichaamsfuncties door het gebruik van chiropractie-type manipulaties en aanpassingen, onder de veronderstelling dat dit helpt de patiënt het lichaam zichzelf te genezen. De neuromusculoskeletal arts geeft de voorkeur aan om deze technieken te gebruiken met fysiotherapie.

Immunopathologist

Een patholoog is een arts die werkt in een laboratorium setting. Een immunopathologist werkt in het lab te bestuderen en te bepalen van de oorzaak van ziekten van het centrale zenuwstelsel en het immuunsysteem door het onderzoeken van lichaamsvloeistoffen, weefselmonsters en het bestuderen van cellen. Zij doet dit door het bekijken van monsters onder een microscoop met wat ze ziet en haar expertise bepalen welke ziekte of aandoening wordt vertegenwoordigd door het monster. De immunopathologist helpt andere artsen bij de diagnose van multiple sclerose.