Typer af HGH

Humant væksthormon (HGH), også kendt som somatropin, er defineret ved Mayo Clinic som en "væksthormon produceret ved hypofyse at forstærke væksten barndommen og hjælpe med at opretholde væv og organer i hele livet." HGH øger vækst af væv og nogle undersøgelser tyder på, at folk, der tager HGH terapi føler og se forbedringer i genvinde ungdom og vitalitet. Der er tre typer af HGH terapi, som omfatter injektioner, releasers og sprays.

HGH injektioner

Tidligere ulovligt i USA, HGH injektioner er nu tilgængelig med en recept. HGH injektioner har eksisteret i årtier, og blev oprindeligt udviklet til børn med voksende lidelser. Det er stadig bruges primært af denne grund, men bruges også til anti-aging og lang levetid formål. HGH injektioner er en af ​​de dyreste lægemidler tilgængelige og er produceret af de fleste store medicinalvirksomheder.

HGH Sprays

HGH sprays ikke kræver en recept og anses for at være en af ​​de sikreste og mest populære type af HGH terapi, fordi den administreres i meget små doser. HGH sprays betragtes også releasere, fordi de kan hjælpe hypofysen til at producere sundere menneskelige væksthormoner. Men homøopatiske spray ikke hjælpe hypofysen til at øge mængden af ​​væksthormoner, som den producerer. Med andre ord, behøver spray ikke producere flere menneskelige væksthormoner, de bare producere sundere dem.

HGH releasers

HGH releasers er også mærket som forstadier eller forstærkere. Ligesom HGH sprays, HGH releasers kræver ingen recept. HGH releasers anses for at være en sikker og naturlig og omfatter aminosyre piller, tabletter, kapsler og pulver produkter. Denne type af HGH absorberes i fordøjelseskanalen og kan købes i helsekostforretninger, da de anses for at være kosttilskud af den amerikanske Food and Drug Administration (FDA).

Fordele ved HGH terapi

Nogle hævder, at fordelene ved HGH terapi omfatter forbedret seksuel potens, øget muskelmasse, nedsat kropsfedt, øget motion kapacitet, forbedret hudfarve, såsom reduktion af cellulite og rynker, bedre humør, hårvækst, energi, vision, hukommelse, kolesterol, blodtryk, koncentration og årvågenhed og øget vitalitet, energi, udholdenhed, knogletæthed og muskelmasse.

Bivirkninger

Ifølge Mayo Clinic, kan bivirkningerne af HGH terapi omfatte hævelse i arme og ben, ledsmerter, muskelsmerter og, hos mænd, udvidelse af brystvæv. Derudover kan HGH terapi også spille en rolle i diabetes og hjertesygdomme.