Type 2 Dieet

Een type twee dieet, ook wel bekend als een dieet voor iemand met diabetes type twee, draait om twee algemene principes - gezond eten en carb controle. Volgens informatie van de American Diabetes Association, begint type II diabetes (ook bekend als adult onset diabetes) wanneer het lichaam niet goed produceren of gebruiken insuline, een opslag hormoon verantwoordelijk voor het reguleren bloedsuikerspiegel in het lichaam. Hoewel er geen remedie voor type II diabetes, kan de aandoening worden behandeld met een dieet, het voorkomen van de patiënt uit zich overgeeft aan ongezonde koolhydraten die de bloedsuikerspiegel kunnen verstoren.

Basics

Begin uw Type II dieet met een evenwichtige voedingswaarde aanpak baseren uw dieet rond de consumptie van veel nutriënt-dichte, langzaam verteerbare koolhydraten bronnen die niet zal optreden om onnodig onbalans bloedsuikerspiegel. Volgens informatie van de Mayo Clinic, deze carb bronnen zijn over het algemeen van groenten, fruit en volkoren granen. Terwijl al deze zijn prima in een Type II dieet op te nemen, wil je tegelijkertijd voorkomen, andere dan die drie, waaronder suikers, geraffineerd meel, alcohol en dergelijke carb bronnen. Beyond uitsluitend gericht op carburatoropname moet je doel uw dieet evenwicht met de opname van een matige hoeveelheid magere eiwitten (ongeveer 30 tot 40 procent van de voeding) en een kleine hoeveelheid gezonde onverzadigd vet (ongeveer 20 tot 30 procent van dieet). Monster eiwitbronnen omvatten alle soorten mager vlees - vetarm rundvlees, vis, gevogelte, en vetarme zuivelproducten. Steekproef gezonde vetten bronnen omvatten items zoals avocado's, kokosnoten, olijven, koken oliën, noten en zaden.

Beheer

Begrijp dat, hoewel een dieet is een dieet, kunt u nog steeds genieten van veel van hetzelfde voedsel dat u voorafgaand aan het ontwikkelen van diabetes deed - je hoeft alleen maar intelligenter over hoe je ze genieten van zijn. Bijvoorbeeld, een mogelijk ontbijt, terwijl op een type II dieet kan bestaan ​​uit volkoren pannenkoeken of wafels met bosbessen of aardbeien, geserveerd met Turkije worst en een groot glas magere melk of sinaasappelsap. Een monster lunch op het dieet kan bestaan ​​uit een grote gegrilde kip sub sandwich op volkoren brood verbruikt met een stuk fruit. Een monster diner kan bestaan ​​uit citroen peper garnalen geserveerd met bruine rijst en een mix van groenten. Overweeg de aanschaf van een diabetisch kookboek voor meer ideeën over hoe u uw favoriete gerechten te converteren naar vriendelijke menu-items diabeticus.