Turbo Jam Oefening

Veel verschillende trainingsvideo's op de markt kan helpen krijg je in vorm en gewicht te verliezen. Een van deze oefeningen is de Turbo Jam fitness programma. Dit programma combineert kickboksen, aerobics en gezond dieet om snel en gemakkelijk in vorm te krijgen.

Voordelen van Turbo Jam

Turbo Jam oefening is een oefening routine die zal bieden volledige verbeteringen lichaam de gezondheid door gebruik te maken van een combinatie van kickboksen en aerobic oefeningen. Je armen en benen zal sterker zijn. Uw cardiovasculaire gezondheid zal worden verbeterd, en uw hartslag vertraagd. U zult vele calorieën te verbranden en gewicht te verliezen. Deze voordelen alleen komen met regelmatige lichaamsbeweging met Turbo Jam. Beginners moeten alleen werken om de andere dag met deze oefening, want het is vrij streng. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een moeilijke oefening routine.

Kickboxing

Kickboksen is een moeilijke sport die het hele lichaam test. Het kickboksen beweegt in deze routine helpen versterken van uw spieren. Zij zullen worden uitgevoerd terwijl u joggen. Zij zullen ook test je uithoudingsvermogen, als inspannende beweging tijdens het sporten zal je snel leeglopen van energie. Deze bewegingen zijn onder jabs, kruisen, uppercuts, snelheid zak stoten, front kicks, en terug schoppen. Het uitvoeren van deze bewegingen correct en in de tijd met de instructeur zal je dwingen om te verhuizen buiten je comfort zone. Als gevolg hiervan, zal uw snelheid te verhogen en uw arm- en beenspieren versterkt. Je coördinatie zal ook toenemen als u zich concentreren op uw lichaam goed bewegen. Het verhogen van uw kracht verhoogt uw spiermassa die u zal helpen gewicht te verliezen. Inerte spieren meer calorieën verbranden dan inerte vet. Door het verhogen van uw spiermassa, krijg je het dubbele voordeel van het verliezen van calorieën tijdens de oefening en na het verliezen van calorieën.

Aerobic Oefeningen

De aerobe bewegingen in deze oefening zal u helpen snel te verhogen van uw cardiovasculaire gezondheid. Deze bewegingen zijn onder andere joggen, squats, knie liften, en het "paard squat" move. Gedurende de hele oefening routine, wordt u marcheren om tempo muziek vasten. Dit zal uw hartslag te houden als je uit te oefenen die helpt uw ​​hart versterken en versnellen je stofwisseling. Als gevolg hiervan, zal je hart spieren te versterken die zal vertragen uw hartslag naar beneden, het verhogen van de levensduur van uw hart. Een verhoogde stofwisseling betekent dat uw lichaam zal calorieën te verbranden efficiënter en sneller, die u helpen gewicht te verliezen. Deze bewegingen zijn geïntegreerd met het kickboksen beweegt. Zo kan je hurken in de "horse squat" pose terwijl het gooien van twee prikken en een kruis. De combinatie van kraken en ponsen zal echt uw balans en kracht te testen. Er zijn vele combinaties te proberen. Doe elke combinatie die je uitdaagt of lijkt leuk.