Trucs die Tanden witter in 10 Days

Trucs die Tanden witter in 10 Days

Het verzorgen van uw tanden kan een constante strijd. U kunt duizenden dollars te besteden aan mondverzorging en nog steeds lijden aan een verkleurde glimlach. In de 21e eeuw zijn er verschillende oplossingen voor het probleem van gele tanden. Of u nu op zoek bent om te besteden $ 5 of $ 500 (US dollars), zijn er tal van methoden die zal u glimlachen helderder in een mum van tijd.

Bezoek uw tandarts

De meest effectieve manier om je tanden witter te maken in een korte tijd is om uw tandarts te bezoeken. Een bezoek aan zijn kantoor verlaat u met een opvallend stralende glimlach, zij het met een veel lichtere portemonnee ook. Uw tandarts kan een geconcentreerde formule van peroxide toe te passen om je tanden, laat het zitten voor intervallen toe te voegen tot 1 uur en dan stuur je op je vrolijke manier. Deze behandelingen kunnen kosten meer dan $ 600. Een andere optie via uw tandarts is om professionele tanden whitening kits te kopen voor je te doen op uw eigen thuis. Deze kunnen kosten ergens tussen de $ 100 en $ 400.

Over-the-Counter Kits

Een andere manier om je tanden witter te maken is om kits te kopen bij uw plaatselijke drogisterij. Deze kits bevatten een veel lagere concentratie van peroxide en meestal niet al je tanden niet witter te maken, maar zijn aanzienlijk goedkoper dan het krijgen van uw tanden professioneel gewit. Dergelijke kits kunnen kosten tussen de $ 20 en $ 100 en komen in de vorm van trays, strips of verf-op applicators.

Natuurlijke Tanden Bleken

Waarschijnlijk de goedkoopste manier om je tanden witter te maken is een beproefde natuurlijke methode. Door samen te mengen van een mix van aardbeien en baking soda, kunt u een verkleuring te verwijderen op het oppervlak van uw tanden. Poets het mengsel op je tanden met een tandenborstel en laat het zitten voor 5 minuten voor het spoelen.

Wat je moet vermijden om Keep Your Teeth White

Preventieve maatregelen zijn de eenvoudigste manier om uw tanden wit, en door het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen en gewoonten die je kan beginnen met het zien van een verschil in de witheid van je tanden bijna onmiddellijk te houden. Het drinken van koffie en wijn kan je tanden vlek, net als roken. Er zijn ook medicijnen die toe te voegen aan de verkleuring van je tanden, waaronder antihistaminica.