Tricks to Get Rid van een plantaire's Wart

Tricks to Get Rid van een plantaire's Wart

Plantar wratten's kunnen opduiken op de bodem van uw voeten en tenen. Ze zijn niet gevaarlijk, maar ze zijn vaak pijnlijk, dus misschien wil je om zich te ontdoen van hen voordat ze verdwijnen op hun eigen. Plantar's wratten kunnen koppig zijn, maar gelukkig kun je proberen verschillende remedies om zich te ontdoen van hen. Sommigen nemen een tijdje te werken, maar als je ze consequent te gebruiken, moet je hulp te krijgen van de wratten.

Salicylzuur

Salicylzuur is een van de meest gebruikte werkwijzen voor het behandelen van wratten plantar's. Het kan worden gekocht in de drugs-en supermarkten in vloeibare of patch vorm. Het zuur moet dagelijks worden toegepast, en moet je dode huidcellen te verwijderen met een puimsteen of een nagelvijl tussen elke toepassing. Het duurt meestal een aantal weken voor salicylzuur een plantar wrat volledig te verwijderen.

Invriezen

Bevriezing gebruikt beperkt tot artsenpraktijken, maar nu deze behandeling kan thuis. U kunt een wrat bevriezen kit bij de meeste drugs-en supermarkten te kopen. Het duurt meestal een aantal sessies om zich te ontdoen van de wrat, omdat het thuis invriezen oplossing is niet zo sterk als het type dat wordt gebruikt door artsen.

Vitamine A

Volgens eMedicine Health, kunt u vloeibare vitamine A te gebruiken om een ​​wrat plantaris te verwijderen. Breng de vloeistof aan de wrat elke dag door het openen van een capsule en erin te knijpen op het getroffen gebied. Deze methode kan enkele maanden duren.

Duct Tape

Gewoon oude tape kan het antwoord zijn. De Mayo Clinic citeert een studie uit 2002 dat duct tape bleek een goede wrattenverwijdering techniek. Voor het beste resultaat, snijd de tape op maat, hebben betrekking op de wrat en laat het op voor een week. Verwijder de tape, genieten van je voet in warm water, dan schraap de wrat met een puimsteen of een nagelvijl. Breng een nieuw stuk tape en herhaal het proces indien nodig. Deze methode kan oplopen tot twee maanden de tijd om volledig te verwijderen van de wrat.