Triage Standards

Triaging is een essentieel onderdeel van het verstrekken van accurate en efficiënte medische zorg aan patiënten die lijden hebben gehad van ongevallen, letsel of het ontstaan ​​van plotselinge ziektes. Bijgevolg worden triage normen gebruikt om ervoor te zorgen dat de clinicus triaging de patiënt weet wat te vragen, wat te evalueren en doet niets weg te laten.

Mededeling

Het is belangrijk om clinici communicatie met patiënten proberen. Als patiënten niet reageren, of niet in staat zijn om hun naam of waar ze zijn onthouden, zal dit een rode vlag die de arts die de patiënt nodig heeft dringend medische hulp vertelt geworden.

Edele delen

Volgens het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid, moet veld responders en intramurale clinici vitale functies van de patiënt te nemen als onderdeel van de triage-proces. Specifiek moeten controleren zij de patiënt ademhaling, hartslag, en bloeddruk.

Fysieke Evaluatie

Zodra de vitale genomen, de volgende standaard triaging is lichamelijke conditie van de patiënt te evalueren. Als een slachtoffer van een ongeval, brand of andere tragedie wordt triaged, de arts werkt vanuit het hoofd naar beneden en bepaalt of er geen verwondingen aan het hoofd, gezicht, nek, rug, buik, armen of benen zijn geweest.