Transitional Cel Carcinoom Behandeling

Een overgangsepitheelcarcinoom of urothelial, carcinoom is een vorm van nierkanker. Deze vorm van kanker ontstaat in het nierbekken, waar een nier hecht aan een urineleider. Het is vergelijkbaar met blaaskanker.

Prognose

Ongeveer 90 procent van de overgangsperiode cel carcinomen zijn te genezen als ze vroeg worden gevonden, volgens de American Cancer Society. De slagingskans kankerbehandeling vermindert bij een tumor groeit in een hoofdgebied van een nier of een wand van een ureter.

Nier

Een chirurg kan een transitionele celcarcinoom behandelen door het verwijderen van een gehele nier.

Urineleider

Een patiƫnt met een transitionele celcarcinoom de ureter invloed kan hebben op de gehele ureter chirurgisch verwijderd.

Blaas

Gebieden van de blaas die verwijzen naar een urineleider kan tijdens overgangsperiode cel carcinoom chirurgie worden verwijderd.

Chemotherapie

Patiƫnten kunnen chemotherapie ontvangen na overgangsperiode cel carcinoom chirurgie om eventuele resterende kankercellen die niet verwijderd werden vernietigd.

Prevalentie

Volgens de American Cancer Society, ongeveer 5 tot 10 procent van alle kankers zijn nieren overgangsperiode cel carcinomen. Sigarettenrokers en die worden blootgesteld aan kankerverwekkende stoffen op de werkplek hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen overgangsperiode cel carcinomen.