Transfer Factor Plus Side Effects

Transfer Factor Plus Side Effects

Transfer Factor Plus is een geneesmiddel dat wordt geleverd in de vorm van tabletten. Het werkt door het ondersteunen van het immuunsysteem van het lichaam en, volgens de website, The Way Up ", is uitstekend geschikt voor mensen met recidiverende of chronische infecties die een immuun booster te zoeken." Bijwerkingen van Transfer Factor Plus zijn over het algemeen mild, maar kan intenser zijn als een individu ontwikkelt een allergische reactie op ingrediënten van het product.

Significantie

Transfer Factor Plus bevat 44 aminozuren. Deze aminozuren hulp overdracht belangrijke informatie aan het immuunsysteem van het lichaam, waardoor het efficiënter te bestrijden infectie. Transfer Factor Plus kan ook worden genomen om te helpen stimuleren het immuunsysteem en de invloed van externe pathogenen te beperken. Volgens Netriceuticals, Transfer Factor Plus kan ook versnellen "de erkenning fase van een bedreiging voor de gezondheid, waardoor de duur van een ziekte korter."

Side Effects

Volgens Netriceuticals, "griep-achtige symptomen hebben voorgedaan met betrekking tot nachtelijk zweten en koorts bij degenen die Transfer Factor Plus Tri-Factor Formula." Deze negatieve symptomen zijn een indicatie van de activiteit binnen het immuunsysteem. Krachtigere bijwerkingen, zoals een allergische reactie kan optreden wanneer een persoon gevoelig voor bepaalde allergenen in het product.

Wanneer moet u een arts raadplegen

Bijwerkingen, zoals nachtzweten en koorts zijn meestal niet gevaarlijk. Echter, moet een arts worden gezien als nachtzweten aanhouden, onderbreken de slaap of worden vergezeld door andere onverklaarbare symptomen zoals gewichtsverlies.

Waarschuwing

Transfer Factor Plus bevat maitake en shii-take paddestoelen, alsook eigeel en koe biest (eerste melk). Deze ingrediënten kunnen als allergenen. Mensen die allergisch zijn voor producten zoals champignons, eieren of zuivel moeten praten met hun arts alvorens Transfer Factor Plus. Volgens The Way Up, Transfer Factor Plus is niet ontworpen om ziekte te behandelen en mag niet worden beschouwd als een remedie.

Gebruik

Volg de instructies voor de dosering vermeld op de zijkant van de Transfer Factor Plus fles. Twee capsules moet dagelijks worden op een lege maag. Volgens The Way Up, moet het bedrag worden verhoogd tot zes of acht capsules per dag verdeeld over twee of drie doseringen voor chronische of recidiverende infecties. Een arts of een arts moet worden geraadpleegd voordat de dosering wordt verhoogd.