Trainen van honden om Epileptische aanvallen Detect

Trainen van honden om Epileptische aanvallen Detect

Leren hoe je een aanval hond te trainen kan zeer voordelig zijn voor die mensen die epilepsie hebben. Net als honden een tegemoetkomende storm kan voelen, kan een hond ook getraind worden om te voelen wanneer een persoon met epilepsie een aanval zal hebben. Een persoon met epilepsie heeft het potentieel ernstig gewond of zelfs gedood toen een aanval voordoet te worden. Als het mogelijk is om een ​​paar minuten waarschuwingstijd zijn echter die persoon kan op een veilige plaats krijgen om te helpen het risico op letsel.

Socialisatie

Vroege socialisatie is erg belangrijk. Starten wanneer de hond is net een puppy, ze moet goed worden gesocialiseerd. Dit betekent dat veel van de kinderboerderij, het verzorgen en spelen tijd met haar menselijke handlers. Ze moeten comfortabel met zijn gestoten, geduwd en behandeld in een verscheidenheid van situaties zonder dat ze bang of agressief zijn. Deze training zal de hond in staat standvastig te blijven moet de persoon een inbeslagname en verdringen of anderszins tegen het lijf van de hond.

Vroege training

Vroege training is een andere belangrijke factor. De hond moet worden gebruikt om het gehoor en volgende opdrachten gegeven door zijn trainer. Deze commando's zijn de basics zoals zit, blijf, komen halen. Andere nuttige commando's om te overwegen bij het trainen van een hond om epileptische aanvallen te detecteren kan specifiek voor problemen waarmee een persoon met epilepsie zodanig naar de telefoon te halen of te waarschuwen een andere persoon in het huishouden als de persoon op de grond valt Deze opleiding moet een aangenaam en plezierig tijd gevuld met voedsel beloningen, positieve aandacht en veel kinderboerderij.

Specialized Training

Specifieke opleiding in beslag detectie nodig is. Het trainen van de hond om epileptische aanvallen te detecteren omvat veel herhalingen en voedsel. Dat wil zeggen, elke keer als de persoon met epilepsie heeft een aanval, moet de hond krijgt een snoepje. De hond zal snel maken de associatie tussen de epileptische activiteit en het eten. Meestal alleen die mensen van wie de aanvallen zijn ongecontroleerde hebben honden getraind om epileptische aanvallen te detecteren. Vanwege dit feit, ze meestal minstens een aanval per maand. Dit zal de hond geven tal van mogelijkheden om te worden beloond met voedsel, terwijl de eigenaar is die een inbeslagneming.

Inbeslagneming Alert en inbeslagneming Response Dogs

Hoewel inbeslagname hond is een naam die gewoonlijk worden toegepast op een hond die is betrokken bij elk type aanval respons of de detectie, de Epilepsy Foundation merkt op dat sommige mensen maken het onderscheid tussen de twee.

Een aanval alerte hond meestal verwijst naar een hond die kan voelen wanneer een persoon gaat een aanval hebben. Sommige honden lijken deze mogelijkheid hebben zonder enige training, terwijl anderen kunnen worden opgeleid om tegemoetkomende aanvallen voelen. Vaak zal de hond uit het gewone gedrag vertonen, zoals blaffen, dat naast de epileptische of rond te rennen.

Een Epilepsiehond wordt meestal getraind om te reageren op een specifieke manier, wanneer een persoon heeft een aanval. Deze reactie kan een waarschuwing alarm dat hulpverleners zal brengen in de residentie, blaffen naar zorgverleners die een kind is het hebben van een aanval, of liggend naast de persoon die de aanval te helpen om hen veilig te waarschuwen te activeren.

Overwegingen

Wees ervan bewust dat de aanwezigheid van een aanval hond niet bedoeld om de aanwezigheid van een mens vervangt. De inbeslagname hond zal toestaan ​​dat de epileptische naar een mate van zelfstandigheid hebben, maar veiligheid dicteert dat de inbeslagneming hond niet mag worden ingeroepen uitsluitend.

Pas op voor de hond trainers dat de levering van een hond getraind in beslag detectie beloven. Dit soort training is meestal vrij duur. Hoewel veel honden kunnen worden getraind om tegemoetkomende aanvallen voelen, sommige zijn niet ontvankelijk voor de training.