Traditionele Healing Herbs

Traditionele Healing Herbs

Kruiden hebben een lange geschiedenis van gebruik in het helen van kwalen van de geest en lichaam. Deze planten worden gevonden groeien in het wild habitats, maar ook de landbouw en in huis tuinen gekweekt. Kruiden zorgen voor de huis tuinman met een farmacopee van verharders en behandelingen voor eenvoudige kwalen. Echter, behandeld of onjuist verstrekt, kruiden kan lichamelijk letsel veroorzaken. Raadpleeg een deskundige arts of genezer voor het gebruik van kruiden voor medicinale doeleinden.

Lavendel

Dit aromatische kruid zorgt voor verlichting van spijsverteringsstoornissen zoals misselijkheid, indigestie en winderigheid. Verzinnen een thee om de eetlust in die herstellende is van ziekte te stimuleren. De koffie maakt ook het spijsverteringskanaal om voedingsstoffen beter te absorberen, het stimuleren van de voedingswaarde van levensmiddelen. Lavendel olie is nuttig in actuele toepassingen te hoesten als gevolg van kou en griep te verlichten. Gebruik het lokaal of ademen in een verwarmde verdunning van de olie om de symptomen van astma of andere bronchiale ongemak te verlichten.

Kamille

Ook een hulpmiddel bij het corrigeren van spijsverteringsstoornissen, kamille thee kalmeert de zenuwen, verlicht keelpijn en verlicht pijnlijke spieren als gevolg van ontsteking van verkoudheid of griep. Kamille crème, een lokale toepassing, verlicht jeuk van een droge huid en helpt bij het genezen schrammen en andere actuele wonden.

Sage

Gebruik salie thee om menstruatiepijn en spijsvertering ongemak te verlichten. De koffie, nadat het is afgekoeld, wordt ook gebruikt als ontsmettingsmiddel voor mondzweren en zweren. Sage olie geldt als een goede antiseptische kleine wonden en huidirritaties reinigen. Salie is een antiseptische, waardoor het nuttig als mondspoeling, in het bijzonder voor degenen die lijden aan bacteriële of virale infecties.

Rosemary

Een kopje rozemarijn thee vermindert vermoeidheid van de geest, waardoor men het gevoel meer alert. Een tinctuur van rozemarijn olie en alcohol stimuleert de bloedsomloop, wat handig is bij het reinigen van het lichaam van gifstoffen.

St. John's Wort

Best bekend voor zijn gebruik als een kalmerend middel of als een stemming lift, St. Janskruid verlicht nerveuze energie, verlicht de symptomen die gepaard gaan met een milde depressie en, als thee, verlicht congestie als gevolg van verkoudheid en griep. In actuele toepassingen, een kompres van St. Janskruid verlicht spier-en zenuwpijn als gevolg van ischias, reuma en neuralgie.

Tijm

Deze bodembedekkende kruid maakt een bruikbare remedie voor rustgevende keelpijn en het verlichten van pijn op de borst als gevolg van hoesten. Gemengd met honing, thee ontspant bronchiale spieren en vermindert de ontsteking van de luchtwegen. Een infusie van tijm in warm water is ook gezegd dat de symptomen van overmatige alcoholconsumptie te verlichten; tijm is een curatieve voor katers.