Traction Vergeleken met Decompressie Behandelingen

Traction Vergeleken met Decompressie Behandelingen

Hoewel leken tractie en decompressie als verwisselbare behandelingen voor lage rug-en nekpijn kunnen overwegen, ze hebben een aantal belangrijke verschillen.

Tractie

Traction, orthopedie, verwijst naar het proces wordt getrokken. Deze behandeling maakt gebruik van een mechanische tractie-apparaat, en bestaat al eeuwen als een remedie voor rug-en nekpijn.

Decompressie

Decompressie, ook wel bekend als spinale decompressie, releases druk in de tussenwervelschijf waardoor pijn in de nek en onderrug. Het kan chirurgisch worden bereikt door gebruik van lasers of chirurgische instrumenten en niet-chirurgisch via een mechanische trekinrichting.

Grote verschillen

Traction, als behandeling, niet afhankelijk decompressie. Decompressie behandelingen vereisen tractie, echter, omdat tractie levert de kracht die druk releases. Ondanks geschiedenis tractie's, zijn rechte pull trekt kritiek te gaan tegen de normale kromming van de wervelkolom, volgens de chiropractor en auteur Eric Kaplan. Decompressie werkt op individuele spinale schijven, waardoor pull de tractie om te voldoen aan de natuurlijke kromming van de wervelkolom. Vandaag heeft tractie synoniem voor spinale decompressie in een fysiotherapie instelling geworden.