Topical middelen die de haargroei bevorderen

Topical middelen die de haargroei bevorderen

Als het gaat om het bevorderen van de haargroei zijn er twee in het algemeen twee denkpistes. U kunt een interne aanpak, zoals finasteride (Propecia) gebruiken, of u kunt de actuele route te gaan. De meest populaire haar haargroeiproducten oplossing is minoxidil. Topicale oplossingen zijn populair omdat ze geen van de bekende bijwerkingen die ingenomen geneesmiddelen hebben.

Minoxidil

Minoxidil was het eten haaruitval behandeling door de Amerikaanse Food and Drug Administration goedgekeurd in 1988. Vroeger een recept product, minoxidil is nu beschikbaar over-the-counter in zowel 2- en 5-procent-oplossingen.

Minoxidil blijft een beetje een puzzel met betrekking tot waarom het werkt, maar het wordt verondersteld om de grootte van de haarfollikel te verhogen, waardoor haar met een grotere diameter, en verlengt de groeifase van de haarcyclus.

Nizoral

Nizoral shampoo is een populair product voor de haargroei. Hoewel wordt gebracht als een antischimmelmiddel roos shampoo, belangrijkste uitgangspunt Nizoral als een haargroei product zijn ontstekingsremmende eigenschap.

Het werkzame bestanddeel in Nizoral is ketoconazol en de shampoo in een 2 procent oplossing doktersvoorschrift of als 1 procent oplossing als een over-the-counter product. Nizoral moet worden gebruikt om de drie dagen.

Cayenne peper

Cayenne peper wordt gebruikt door sommige mensen als een methode van groeiende haren. Het idee achter cayennepeper is dat het fungeert als een irriterend waar het wordt toegepast, waardoor de bloedsomloop in dat gebied.

Apple Cider Vinegar

Appelciderazijn wordt gezegd dat veel kwalen en zelfs als promotor van haargroei. Het wordt verondersteld om olieproductie te verminderen en de hoofdhuid diep te reinigen.

Rosmarijn

Rozemarijn is een andere haargroei middel dat wordt verondersteld om de hoofdhuid diep te reinigen en te bevorderen wortel gezondheid. Rozemarijn worden gekookt in water of in alcohol gedrenkt maken in een vorm die topisch kunnen worden toegepast.