Topical Druppels voor Oorpijn Pain

Het type van de oordruppels een persoon gebruikt voor oorpijn pijn hangt af van wat de oorzaak is van de pijn. Verschillende oordruppels nodig voor het variëren problemen. Vermeld zijn een aantal veel voorkomende aandoeningen en bepaalde vormen van druppels voor elke situatie.

Oordruppels voor Pain Only

Ernstige oorpijn pijn kan worden verlicht door hetzij recept of over-the-counter pijnstillers. Een goede remedie is Similasan Oorpijn Relief, dat is een natuurlijk product. Een andere is Antipyrine / benzocaïne Drops, die beschikbaar door alleen op recept is.

Oordruppels voor Infectie

Als het oor doet pijn en er is pijn en koorts, is het misschien in een aanwijzing van een oorontsteking. Kinderen zijn meer vatbaar voor oorinfecties dan volwassenen. Deze medicijnen zijn alleen op recept verkrijgbaar, en ze beschikken over een combinatie van neomycine, polymyxine B en hydrocortison Otic oplossing. Zodra het antibioticum van kracht wordt, zal de pijn beginnen af ​​te nemen.

Oordruppels om Swimmer's Ear Voorkom

Er zijn over-the-counter daalt tot oor pijnlijk Zwemmer of oorontsteking te voorkomen. De druppels bevatten alcohol of azijn te helpen droog de oren uit. Als een persoon krijgt Zwemmer's Ear, samen met de druppels, zal een antibioticum moet worden voorgeschreven door een arts om de infectie te wissen en de strijd van de pijn.

Oordruppels voor overtollige wax

Overtollig oorsmeer is meer een overlast, verstoring van duidelijkheid van het gehoor. Het kan ook worden ongemakkelijk als er genoeg wax opbouwt. Twee over-the-counter medicijnen die voorkomen of te behandelen wax opbouw zijn Cerumenex oordruppels en Muriene oordruppels.

Oordruppels voor baby's

Er zijn over-the-counter medicijnen voor pijn in het oor van een baby. Echter, experts raden het nemen van een kind naar de dokter. Herhaalde en onbehandelde infecties kunnen leiden tot gehoorverlies. Indien nodig kan de arts pijnstillers voorschrijven, meestal met benzocaïne.