huiduitslag door drugs

Huiduitslag Door Glutathione

Huiduitslag Door Glutathione

Glutathion is een natuurlijk voorkomende kleine molecule die wordt verkocht als gezondheid en voeding aan te vullen. Volgens Dr Gustavo Bounous wordt glutathion gevonden in vrijwel elke cel in het menselijk lichaam. Het wordt voornamelijk geproduceerd in de lever, maar wordt ook gevonden in vele planten. Aangezien glutathion is een antioxidant, het is de markt gebracht als een verbetering van de immuunrespons en voor ontgifting en de algehele gezondheid en welzijn. Het is onderdeel van veel voedingsmiddelen, zoals fruit en groenten, en de kans dat je een aantal glutathion innemen zonder het nemen van een supplement. Echter, wanneer genomen in grote doses zoals die in supplementen, glutathion therapie kunnen sommige bijwerkingen, zoals huiduitslag.

N-acetly-cysteïne

Healthline.com dat terwijl glutathion zelf meestal geen bijwerkingen veroorzaken bij orale inname is meestal ook niet goed geabsorbeerd. Daarom, om glutathion verhogen door verhogen van de productie niveaus in de lever, veel mensen glutathionprecursors, zoals N-acetly-cysteïne, natuurlijke glutathion stimuleren. Immuun-Health-oplossingen-voor-you.com waarschuwt dat N-acetly-cysteïne veroorzaakt vaak huiduitslag.

Whey Protein

Een manier om de huiduitslag veroorzaakt door N-acetyl-cysteïne voorkomen is glutathionprecursors schakelen. Wei-eiwit kan ook glutathion productie op te schroeven. Echter, Medicinenet.com suggereert dat mensen met een allergie voor melkeiwitten wei-eiwit niet moet nemen, want het is waarschijnlijk de maag krampen en een opgeblazen gevoel veroorzaken.

Orgaantransplantatie

Immuun-Health-oplossingen-voor-u specifiek waarschuwt mensen die een orgaantransplantatie dat ze moeten extra voorzichtig over het nemen van glutathion te hebben ontvangen. Bepaalde glutathion supplementen, zoals wei-eiwit, met name waarschuwen transplantatie patiënten over de mogelijkheden voor orgel afwijzing. Er is geen gedocumenteerde gevallen van glutathion veroorzaken orgaanafstoting geweest, maar er is bezorgdheid dat het stimuleren van je immuunsysteem kunnen veroorzaken aan de buitenlandse organen aan te vallen.

Sommige van de problemen veroorzaakt door Drug Abuse

Sommige van de problemen veroorzaakt door Drug Abuse

Voorschrijven en illegale drugs kan leiden tot verslaving; zelfs wettelijk voorgeschreven medicijnen vormen mogelijke problemen en negatieve bijwerkingen. Drug effecten zijn afhankelijk van de specifieke stof. Bijvoorbeeld, marihuana meestal maakt mensen slaperig. Amfetaminen of 'crystal meth' houdt mensen wakker te dagen. Gemeenschappelijke straat drugs omvatten marihuana, heroïne, cocaïne, metamfetamine, LSD en XTC. Verslavende geneesmiddelen op recept onder vicodin, Oxycontin, Demerol, ritalin, Darvocet, Percocet en amfetaminen.

Fysiek

Lichamelijke problemen in overvloed met middelenmisbruik, wat kan leiden tot de dood, hetzij van een overdosis of uit gerelateerde oorzaken. Drugs kunnen veranderingen in het gezichtsvermogen, respiratoire patronen, hartslag, slaappatronen, eetlust en gewichtsverlies veroorzaken. Bijkomende problemen zijn tremoren, coördinatie problemen, onduidelijke spraak en convulsies.

Psychologisch

Psychische problemen worden veroorzaakt door drugsgebruik zijn prikkelbaarheid, hallucinaties, lethargie, verwardheid, veranderingen in houding of persoonlijkheid, euforie, paranoia en stemmingswisselingen, waaronder depressie en hyperactiviteit.

Relationele

Drugsgebruikers lijden ernstige problemen in relaties. Als significante andere van de verslaafde maakt ook gebruik van drugs, kon de relatie potentieel neerwaartse spiraal in grotere dysfunctie. Aan de andere kant kan een sobere echtgenoot of vriendin de relatie op zijn minst tijdelijk verlaten, zo niet permanent.

Carrière

Drugsgebruik kan leiden tot een aan de gang zijnde job zaken als de stof verbruikt meer van het leven van de verslaafde. Van ziekmelden om gemiste promoties te verliezen werkuren en betalen aan de uiteindelijke verlies van baan, de vertakkingen van invloed zijn carrière van de verslaafde aanzienlijk.

Wettelijk

Drugsgebruik kan ook resulteren in een uitgebreide juridische problemen. De rechtbanken bestraffen drugverslaafden met tal hofverschijningen, mogelijke boetes, taakstraffen, verplicht de verslavingszorg, extra begeleiding, gevangenisstraf, reclassering, huisarrest, gevangenis tijd of voorwaardelijke vrijlating. Een permanente strafblad kunnen carrière of huisvesting mogelijkheden van een persoon beschadigen.

Financieel

Drugsgebruik is een kostbare zaak voor zowel de gezondheid en de pocket boek. In eerste instantie zal de drugsgebruiker lijken om extra geld op onverklaarbare wijze door te brengen. Uiteindelijk zal de drug meer en meer van zijn financiën verbruiken totdat hij besteedt zijn aangewezen voor de meest essentiële dingen, zoals voedsel, huisvesting en nutsvoorzieningen geld, over drugs. Tenslotte kan de misbruiker doen op aanvullende illegale activiteiten zoals fraude, diefstal of verkoop van geneesmiddelen, zijn gewoonte te ondersteunen.

Huiduitslag Door HIV

HIV-infectie kan leiden tot een aantal huiduitslag van verschillende intensiteit en duur. Deze kunnen zowel tijdens acute (primaire) infectie en veel voorkomen later, de effecten van het virus afbrekende de immuunrespons.

Rash in acute infectie

Als onderdeel van het acute stadium van HIV-infectie (meestal binnen 1 maand na infectie), sommige mensen huiduitslag ervaren. Volgens de Nederlandse College of dermatologen, deze uitslag is vergelijkbaar met andere virale huiduitslag, begint op het bovenlichaam, al dan niet jeuken en kan leiden tot ulceratie.

Infecties

Infecties zoals herpes simplex, herpes zoster en molluscum contagiosum kunnen alle leiden tot of bijdragen aan de symptomen bij HIV-positieve personen huiduitslag. Een uitslag kan soms verschijnen rond molluscum contagiosum hobbels, volgens de Australische College van Dermatologen.

Andere Rash Oorzaken

Andere aandoeningen zoals psoriasis en seborrhoeic dermatitis kan HIV-positieve personen beïnvloeden zeer sterk. Kaposi-sarcoom, huidkanker die een AIDS-gerelateerde ziekte, kan leiden tot huiduitslag rond laesies. Zon gevoeligheid draagt ​​ook bij aan huiduitslag bij HIV-positieve personen.

Behandeling

Volgens Sfaf.org, de ontwikkeling van de zeer actieve antiretrovirale therapie (HAART) voor HIV-infectie sterk verminderde de incidentie van een aantal van de huid problemen, waaronder uitslag, bij HIV-positieve personen.

Drug Huiduitslag

Hoewel geneesmiddel therapieën voor HIV de incidentie van huidproblemen, sommige van deze geneesmiddelen, zoals antiretrovirale en antibiotica bij de behandeling van HIV, kan zich huiduitslag. Dit kan te wijten zijn aan een allergische reactie en behandeling onmiddellijk worden gezocht.

Misvormingen bij baby's Door Drug Abuse

Het gebruik van bepaalde medicijnen tijdens de zwangerschap kan de geestelijke en lichamelijke misvormingen dat uw kind kan beperken veroorzaken. Het vermijden van drugs - waaronder nicotine, alcohol en illegale drugs, en een aantal over-the-counter medicijnen - is van vitaal belang voor de gezondheid van uw ongeboren baby.

Betekenis

Volgens de Merck Manuals, 90 procent van de vrouwen gebruiken recept, over-the-counter of illegale drugs tijdens hun zwangerschap. Deze geneesmiddelen zijn onder andere alcohol en tabak, en illegale drugs zoals heroïne en amfetamines, evenals over-the-counter geneesmiddelen, zoals ibuprofen.

Alcohol

Alcohol is de belangrijkste oorzaak van drugsgebruik misvormingen bij baby. Volgens de CDC, foetaal alcohol spectrum stoornissen (FASD), zijn een aantal afwijkingen die optreden als gevolg van alcoholgebruik door zwangere vrouwen. Kenmerken van FASD omvatten leerproblemen, laag lichaamsgewicht, en kleine grootte van het hoofd.

Nicotine

In een studie gepubliceerd in het nummer van het British Journal of Psychiatry oktober 2009, vonden de onderzoekers het bewijs dat het gebruik van tabak een misvorming in de ontwikkeling van de hersenen kan veroorzaken. De studie wees uit dat vrouwen die nicotine gerookt hadden meer kans op nakomelingen met psychotische episodes hebben.

Marihuana

In dezelfde roken studie, onderzoekers waren niet in staat om psychotische episodes te koppelen aan het gebruik van marihuana tijdens de zwangerschap, vingeren tabak, in plaats van de handeling van het roken, als de oorzaak van de ontwikkelings-misvorming. In een studie van 1983 Bloch, grote doses cannabis bleken verminderde groei in laboratoriumratten en muizen veroorzaken.

Waarschuwing

Zelfs kruidensupplementen of over-the-counter drugs zoals hoofdpijn geneeskunde of koude en griep medicijnen kan misvormingen veroorzaken bij baby's. Neem contact op met uw arts voordat u een geneesmiddel tijdens de zwangerschap.

Hoe wordt een foetus Beïnvloed door drugs-of alcoholmisbruik?

Schadelijk Activiteiten tijdens de zwangerschap

Zwangerschap is een tijd waarin een vrouw nodig heeft om uitstekend voor zichzelf zorgen om haar gezondheid, en de gezondheid van haar ongeboren kind te beschermen. Bepaalde activiteiten zoals misbruiken drugs of alcohol schadelijk voor de gezondheid van de foetus, en moeten worden vermeden.

Effecten van alcohol op een foetus

Alcohol is in staat om door de placenta en bereiken een foetus bij een zwangere vrouw drinkt, en dit kan schadelijke effecten hebben op de foetus. Baby's van vrouwen die alcoholische dranken te consumeren tijdens de zwangerschap een hoog risico voor het ontwikkelen van Foetaal Alcohol Syndroom. Een baby geboren met Foetaal Alcohol Syndroom kan mentale retardatie, orgel en skeletaandoeningen, vertraagde ontwikkeling, spraak- en gehoorproblemen, leerproblemen, en andere vormen van fysieke, emotionele of cognitieve problemen ervaren.

Effecten van drugs op een foetus

Het gebruik van elke vorm van illegale drugs tijdens de zwangerschap brengt zowel een moeder en haar ongeboren baby op extreme risico's voor een breed scala van problemen. Het leven van zowel moeder als foetus in gevaar. Het gebruik van drugs zoals marihuana, cocaïne, heroïne, LSD, PCP of methamfetamine kan leiden tot een zwangere vrouw die een miskraam, het ervaren van de placenta abruptio, of het hebben van voortijdige haar baby geboren worden. Baby's van moeders die drugsgebruikers waren tijdens de zwangerschap kan fysieke, mentale of emotionele problemen hebben. Deze baby's kunnen ook verslaafd geboren worden aan drugs, en gaan door middel van terugtrekking na de geboorte.

Hoe kan ik helpen Iemand Die ging door Drug Relapse?

Een van de meest hartverscheurende ervaringen van een individu kan doorlopen is het kijken naar een vriend terugval terug in het misbruiken van drugs of alcohol. Het dwingt je om moeilijke beslissingen te nemen die uw vriendschap kunnen brengen met de persoon in gevaar te maken, ook al ben je alleen zorgen over haar welzijn. Als je hebt een vriend die onlangs heeft gerecidiveerd, probeer dan zo hard als je kunt om je hoofd te houden. Er zijn stappen die u kunt nemen om uw vriend te helpen uiteindelijk uit deze moeilijke tijd.

Hebben de Talk

Een zekerheid moet je gezicht toen een vriend recidieven is dat je niet werkeloos kunt zitten terwijl je vriend gaat terug naar beneden een gevaarlijke weg. U moet hem confronteren over. Begin met het vormen van een plan van wat je wilt zeggen en als je wilt om het te zeggen. Vergeet niet dat je zal hebben als ondersteunend mogelijk te zijn, dus kies een tijd dat dit moeilijke gesprek gemakkelijkste zal komen. Doe het niet, terwijl hij hoog of hing over, of zelfs in een slecht humeur. Laat het gesprek op een natuurlijke manier gebeuren, en neemt een zorgzame toon. Wees zo eerlijk mogelijk, zelfs als je het gevoel gefrustreerd of boos, maar laat hem met uw woorden, niet met je stem.

Begrijp de Relapse

Wanneer een persoon een terugval, dan is dat omdat diepgewortelde chemische en psychologische behoeften hebben aan de oppervlakte komen. Soms is de spanning van zich zorgen te maken over een terugval zo groot is, zal je vriend wilt gewoon terugval naar opgelucht van de stress te voelen. Echter, is een vriend die recidieven gewapend met de kennis van haar oorspronkelijke herstel. Herinner haar van hoe geweldig het voelde om drugsvrij te zijn, en te versterken hoe trots je bent dat ze stak het uit zo lang. Haar niet beschermen tegen de gevolgen van haar terugval of proberen haar druggebruik te controleren --- dat zijn haar om te gaan met --- maar tonen om haar een gezond, gelukkig leven buiten drugsmisbruik.

Be Ondersteunende

Gewoon praten met een persoon eenmaal niet aantoont dat je hem steunen in zijn verdere herstel. Zijn terugval laat zien dat hij in staat is om zijn drugs-vrij, en je moet hem als zodanig behandelen. Help hem om de verschillende redenen herinneren waarom herstel was zo belangrijk voor hem, en vertel hem alle manieren stoppen met hem ten goede veranderd. Niet das je vriend herhaaldelijk, als hij vijandig en niet bereid naar u te luisteren kunnen worden. Aan de andere kant, lopen de fijne lijn tussen schuld-tripping hem en waardoor hij door niet het onderwerp op. Je hoeft niet goed te keuren, en hij moet weten dat.

Soorten Abdominale Huiduitslag

Soorten Abdominale Huiduitslag

Abdominale huiduitslag kan ongemak en ontsierende littekens en vlekken veroorzaken. Omdat de buik heeft een groot oppervlak is onderhevig aan veel verschillende huidaandoeningen. Uitslag op de buik worden meestal veroorzaakt door een besmettelijke agent, allergische reactie, reactie op een geneesmiddel of een insectenbeet. Elke vreemde vlekken op de huid moeten worden geëvalueerd door een dermatoloog die hun etiologie kan bepalen en aan te bevelen een passende behandeling.

Infecties

Verschillende infectieuze agentia kan abdominale huiduitslag veroorzaken. Folliculitis ontstaat wanneer haarfollikels zijn geïnfecteerd met een middel zoals Staphylococcus aureus. De infectie kan leiden tot een uitslag, variërend van wit tot rood hoofd puistjes ontsteking rond de haarfollikels. Het komt het meest voor in gebieden met de huid wrijving van zowel strakke kleding of scheren. Hot tub folliculitis wordt veroorzaakt door het organisme pseudomonasbacteriën die in verontreinigde spa's en hot tubs kan leven.

Beten en Stings

Insectenbeten en steken zijn een andere oorzaak van abdominale huiduitslag. De meeste reacties op een bug beetje zeer mild en beperkt tot de plaats van de beet, maar sommige mensen hebben ernstige bijwerkingen. Vaak steken omvatten die van bijen, wespen, horzels en wespen. Schurft is een uitslag van de besmetting van de huid door kleine mijten.

Drug Huiduitslag

Drug uitslag kan invloed hebben op de buikstreek. Ze variëren in ernst variëren van lichte roodheid tot peeling van hele lagen van de huid. Huiduitslag kan direct na het innemen van een geneesmiddel of een aantal dagen na verschijnen. Ze kunnen ook jeukende netelroos. Deze huiduitslag verdwijnen meestal na het staken van het geneesmiddel.

Contact Dermatitis

Contact dermatitis is een ontstekingsreactie die optreedt na direct contact met een irriterende stof. Deze huiduitslag komen vaker voor bij mensen met een voorgeschiedenis van allergieën. Voorkomende oorzaken van deze vorm van huiduitslag omvatten poison ivy en andere planten, nikkel, rubber, textiel en schoonmaakmiddelen. Als u contact dermatitis ervaren, bepalen welke stof de oorzaak is, zodat kunt u deze stof in de toekomst te voorkomen.

Hoe maak je een Huiduitslag Diagnose

Hoe maak je een Huiduitslag Diagnose

Het kan beginnen met een jeuk. Je krabben; voor je het weet, heb je een uitslag. Soms is een huiduitslag zal verschijnen zonder de jeuk. Een huiduitslag kan worden veroorzaakt door iets simpels als allergieën. Volgens de Mayo Clinic, kan een huiduitslag ook betekenen interne ziekte. Heeft u moeite met ademhalen, stoppen met lezen en bel 911.

Instructies

•  Schrijf een logboek van alle nieuwe producten, kleding of levensmiddelen die in het huis hebben gebracht in de laatste paar dagen. Als er niets nieuws, ga terug een week of twee. Vergeet niet elke nieuwe huishoudelijke schoonmaakmiddelen of wasmiddelen. Elimineer de nieuwe items totdat de uitslag wordt beter. Langzaam introduceren ze terug een voor een om de dader te vinden.

•  Inspecteer de uitslag. Als uw huid hobbels die plotseling heeft gemaakt, bel uw arts omdat dit huiduitslag kunnen zijn netelroos. Als u nog andere symptomen - zoals zwellingen in andere delen van uw lichaam of moeite met ademhalen - bel 911 of ga naar de eerste hulp onmiddellijk. Zo niet, probeer dan een antihistaminicum en een koel kompres tot ze weggaan.

•  Kijk in de spiegel. Als uw huid heeft een blozend gezicht vergezeld van kleine hobbels, misschien heb je Rosacea. Behandeling misschien niet nodig zijn voor de lichte gevallen. Praat met uw arts bij uw volgende afspraak of direct als het erger wordt.

•  Neem je temperatuur als je koortsig voelt. Als de uitslag is rood, verhoogd of blaarachtige - of als het begint op je gezicht en verspreidt zich naar beneden gepaard met koorts, spierpijn, hoesten of een zere keel - je zou mazelen of waterpokken hebben. Neem contact op met uw arts. Blijf uit de buurt van zwangere vrouwen als mazelen geboorteafwijkingen kan veroorzaken. Als koorts en huiduitslag zijn de enige symptomen, ga dan naar stap 5.

•  Controleer of de uitslag lijder is blootgesteld aan vijfde ziekte als er een koorts en een heldere rode huiduitslag over de wangen. Vijfde ziekte wordt meestal behandeld met koude geneeskunde.

•  Bel uw arts als uw overslaan uitslag is rood, maar er is geen koorts. Dit is vooral belangrijk als u onlangs een medicijn hebben genomen. Dit kan een allergische reactie op het geneesmiddel zijn als de uitslag is rood, eventueel verhoogd en is het niet jeukt. Stop niet met het innemen van de medicatie plotseling zonder te bespreken met uw arts.

Hints

  • Er zijn vaccins beschikbaar voor zowel waterpokken en mazelen. Voorkomen droge huiduitslag door het houden van uw huid gehydrateerd.
  • Probeer te voorkomen dat er krassen als dat kan leiden tot de uitslag te verspreiden.

Hoe maak je een Besmetting van de Gist Huiduitslag behandelen

De meeste mensen in verband de term "schimmelinfectie" met zogende moeders en baby's (genoemd spruw), of met vaginale infecties die vaak voorkomen wanneer een vrouw neemt antibiotica medicijnen. Een type infectie genoemd cutane candidiasis kan de huid en nagels in andere gebieden van het lichaam. Gist infecties die resulteren in huiduitslag veroorzaakt door een schimmel genaamd candida. Huiduitslag gist infecties kunnen gemakkelijk worden behandeld en gecontroleerd.

Instructies

•  Behandel huiduitslag die wordt veroorzaakt door gist met anti-schimmel medicatie. Actuele medicatie zoals lamisil kan direct worden gebruikt op het getroffen gebied van de huid. Orale medicijnen zoals Diflucan kan worden genomen om hardnekkige of terugkerende infecties die niet reageren op actuele remedies te beheren.

•  Houd uw huiduitslag schoon en droog om genezing te bevorderen. Gist gedijt in vochtige gebieden (dit geldt voor luier uitslag, vaginale en voetschimmel). Droog jezelf goed na een douche en alle activiteiten die kunnen ertoe leiden dat u te zweten.

•  Draag losse, comfortabele kleding die is gemaakt van katoen of andere natuurlijke vezels. Luchtcirculatie rond de uitslag site kan sneller helpen uw gist uitslag opruimen. Synthetische materialen die niet toestaan ​​dat de huid te 'ademen' net zo gemakkelijk als natuurlijke materialen.

•  Beheer terugkerende aanvallen van gist huiduitslag door het verkrijgen van onderliggende medische aandoeningen onder controle. Volgens Medline experts, mensen met overgewicht of die diabetes hebben meer kans op schimmelinfecties te zijn dan degenen die niet leven met deze problemen te ontwikkelen.

Soorten huiduitslag

Soorten huiduitslag

Een huiduitslag door een andere naam is nog steeds een huiduitslag. Maar het kan ook bekend als eczeem, dermatitis, netelroos, een schimmelinfectie of een aantal andere aandoeningen. Het meest vergelijkbare resultaten opleveren van jeukende, rode vlekken, hobbels of zelfs lekt puistjes uitsteken van de huid. Behandelen huiduitslag wordt best gedaan door te begrijpen waar ze vandaan komen en dan op zoek naar medisch advies om het probleem te vernietigen.

Eczeem

Eczeem is een brede categorie die een aantal jeukende, schilferige vlekken bedekt. De meest voorkomende vorm van eczeem is atopische dermatitis, een erfelijke aandoening die vaak schoppen in de versnelling in de vroege jeugd. Deze voorwaarde laat het kind met schilferige vlekken op zijn armen, benen, borst, hoofd en kan vaak leiden tot een rode, schrale wangen. Eczeem lijkt te verdwijnen en weer verschijnen op zijn eigen, niet direct het gevolg van het in aanraking komen met iets specifieks. Wel, krijgen vaak erger in de winter, wanneer de lucht droog en koud is en de huid wordt gemakkelijker verergerd.

Contact Dermatitis

Contact dermatitis wordt veroorzaakt door iets dat de huid irriteert. Daarbij kan in de vorm van een bepaald materiaal die gewoon in contact komt met de huid of door herhaalde misbruik van de huid, zoals harde en obsessief handwas. Uitslag van contact dermatitis meestal variëren produceren schilferige rode vlekken die pijnlijk en mals zijn. Poison Ivy is een goed voorbeeld van contact dermatitis, als het gevolg van het dragen van chintzy, nikkel-gebaseerde sieraden die de huid schilferig of groen kunnen zetten. Deze vorm van huiduitslag is meestal aanwezig om het gebied waar de stof de huid geraakt.

Infecties

Schimmel-en bacteriële infecties zijn een andere oorzaak achter een aantal van de uitslag zijn die leiden tot een schilferige plekken op de huid. Schimmelinfecties doorgaans van invloed huidplooien, zoals waar de poten verbinden met de lies of onder de borsten. Ze produceren ook fel rode vlekken met puisten rond de omtrek. Bacteriële infecties kunnen een verspreide reeks jeukende dots produceren over een breed gebied, zoals de rug, of worden opgenomen op een gebied dat een boos, rood welt of patch produceert. De meest voorkomende bacteriële infectie die wordt veroorzaakt door stafylokok of streptokok bacteriën en vaker voorkomt bij kinderen dan bij volwassenen.

Andere

Rode, jeukende bulten die pop-up in heel verschillende gebieden zijn een andere veel voorkomende vorm van huiduitslag. Deze worden gewoonlijk door een soort van virus of allergie, zoals een wasmiddel op kleding dat wrijft tegen de huid en maakt het ondraaglijk. Een andere vorm van huiduitslag zijn netelroos, die verschijnen als verhoogde, jeukende bultjes en worden ook vaak veroorzaakt door een allergische reactie op een stof, met inbegrip van bijensteken of iets wat de persoon gegeten.

Preventie / Oplossing

Vervoer naar de arts moet de nummer een prioriteit voor iedereen die lijden aan enige vorm van huiduitslag zijn. Terwijl de meeste van hen zijn niet besmettelijk, kan de bijwerkingen vaak ondraaglijke en alleen maar erger worden als voortdurend bekrast of onbehandeld. Over-the-counter crèmes kunnen helpen beteugelen enkele ongemakken op weg naar de dokter, maar een volledige diagnose best zodat de arts verdere iets te maken met de oorzaak van de uitslag en niet alleen de effecten voorschrijven.

Drug Detox Symptomen

Het doel van drug detox is om het lichaam van gifstoffen die opgebouwd reinigen door een drugsverslaving. Terugtrekking, die verwijdering van het geneesmiddel omvat, is de eerste stap. Na beëindiging van het gebruik van de drug fysieke en gedragssymptomen optreden.

Betekenis

Afhankelijk van het geneesmiddel en de ernst van de toevoeging wordt afkicksymptomen variëren. Succesvolle drug detox moet omvatten counseling en therapie, samen met ontgifting.

Overwegingen

Wanneer een persoon gaat door drug detox, het lichaam gaat door veel veranderingen. Systemen van het lichaam reageren op de verwijdering van een stof die ze hebben leren kennen en te anticiperen. Ongemak te verwachten.

Waarschuwing

Een persoon kan gaan door periodes van angst, paranoia, depressie en zelfmoordgedachten. Slaap kan worden verstoord en gewichtsverlies optreden.

Effecten

Drug detox patiënten kunnen ook last hebben van spierpijn en gewrichtspijn. Het kan de koude rillingen te krijgen en te worden vermoeid. Uitputting is niet ongewoon.

Duur

De symptomen kunnen variëren van twee dagen tot twee weken, afhankelijk van de persoon. Voor degenen die het ondergaan van de detox, kan de tijd die heel goed lijken de langste periode in hun leven.

Expert Insight

Drug detox is niet hetzelfde als drug rehab. De detox moet plaatsvinden eerst voordat de revalidatie kan beginnen. Het krijgen van de misbruikte systeem uit de bloedbaan is de eerste stap in het vermijden van terugval.

Hoe te voorkomen en te behandelen nierstenen door dieet

Hoe te voorkomen en te behandelen nierstenen door dieet

Veel gevallen van nierstenen worden veroorzaakt door slechte voeding, maar soms kan worden voorkomen of verminderd met relatief kleine wijzigingen. Uw arts, samen met specialisten zoals geregistreerde diëtisten, kan een dieet plan met uw steensoort en de algemene gezondheid in het achterhoofd. Hoewel ernstige gevallen alleen kunnen worden verholpen door drugs-en chirurgische ingrepen, dieet veranderingen zijn niet-invasieve opties voor het voorkomen van stenen uit het vormen van en het helpen van kleine stenen snel voorbij.

Know Your Stones

Voedingsaanbevelingen te voorkomen en te behandelen stenen variëren, afhankelijk van het soort stenen u lijdt. U kunt uw risico op calciumoxalaat stenen, de meest voorkomende vorm van niersteen te verminderen, door het verminderen of elimineren van high-oxalaat voedingsmiddelen zoals spinazie, noten en chocolade. Maar om urinezuur stenen vechten, moet je je inname van dierlijke eiwitten te verminderen. De meeste mensen hebben slechts drie tot vier porties van dierlijke eiwitten zoals vlees, eieren en vis per dag. Overeten voedingsmiddelen met een hoog oxalaat en dierlijke eiwitten kan leiden tot nieuwe stenen om en bestaande stenen te groeien vormen. Uw uroloog moeten kunnen stenen u bent geslaagd voor het analyseren en opstellen van lijsten van voedingsmiddelen te beperken en te voorkomen.

Drink Smart

Ongezoete vloeistoffen kunnen helpen stenen te voorkomen door efficiënt passeren materialen via de urinewegen. Hydratatie behandelt kleine stenen door spoelen ze uit voordat ze in omvang toenemen. Niersteen patiënten moeten voldoende water om ten minste twee liter urine per dag te produceren verbruiken, volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Er is bewijs dat citrus dranken zoals limonade kan helpen voorkomen stenen, omdat ze citraat bevatten, een mineraal dat kleine kristallen kan vormen stenen stopt. Maar het onderzoek begunstiging citraat had kleine monsters en kunnen niet betrouwbaar zijn, volgens HHS. Bespreek vloeistof keuzes met uw arts. Citraat verergert sommige soorten stenen, en vloeistoffen zoals koffie en cranberrysap zijn high-oxalaat.

Eet Meer Produce

Patiënten die een dieet met veel verse groenten en fruit in de loop van vele jaren volgden hadden minder kans op nierstenen te ontwikkelen, volgens een studie door Dr. Eric Taylor, een nierspecialist in het Brigham and Women's Hospital in Boston. Het is een theorie dat de consumptie van verse groenten en fruit houdt het lichaam gehydrateerd, welke stenen voorkomt de vorming en helpt kleine stenen passeren voordat de patiënt symptomen ervaart. Sommige planten kunnen ook verbindingen die kristallen te stoppen van de binding aan vormen stenen bevatten.

Goed te beheren Zuivel

Niersteen patiënten kunnen worden verleid om producten zoals melk, kaas en yoghurt te voorkomen, aangezien veel nierstenen zijn gemaakt van calcium. Hoewel de aanbevelingen variëren, afhankelijk van de patiënt, doen veel urologen niet zo'n drastische dieetverandering moedigen. Naast de bescherming van de botten, kan calcium binden aan oxalaat en helpen het lichaam efficiënter verlaten, verminderen het optreden van nierstenen. Zuivel selecties moet vetarm zijn, om te voorkomen dat urinezuur stenen, hart-en vaatziekten en obesitas.

Houd het Zout

Het consumeren van een high-natriumarm dieet veroorzaakt meer calcium wordt uitgescheiden uit je nieren in de urine. Teveel aan calcium kan combineren met andere materialen in uw urine te vormen stenen en maken de bestaande stenen groter. Omdat zout niet dezelfde voordelen als calcium te bieden, zullen veel urologen adviseren snijden natrium, terwijl nog steeds consumeren voldoende calcium. Niersteen patiënten worden meestal verteld om niet meer dan 2000 mg natrium per dag verbruikt, volgens de National Kidney Foundation. Uw arts kan u helpen identificeren en te traceren bronnen van natrium, zoals vlees en verwerkte snacks.

Hoe Do Drugs & Alcohol Affect gezinnen?

Volgens het Betty Ford Center, een nationale studie over gebruik en misbruik in 2004 drug bleek dat 8,5 miljoen Amerikanen leeftijd 12 jaar en ouder waren verslaafd aan alcohol en andere 5.000.000 verslaafd waren aan een andere drug. Dat is veel meer dan de huidige bevolking van New York City, 's lands grootste stad. Met zo veel mensen geconfronteerd met verslaving, stel drie of vier keer zo veel mensen die zijn getroffen door de verslaafde als een lid van de naaste familie. Er zijn tal van manieren om drugs-en alcoholmisbruik kan een gezin beïnvloeden.

Huiselijk Geweld

Als u woont in een huis met een persoon die verslaafd zijn aan drugs of alcohol, heb je een betere kans op het zien of het ervaren incidenten van huiselijk geweld en kindermishandeling. Volgens een studie van het National Institute on Drug Abuse gepubliceerd onderzoek, is er een direct verband tussen alcohol- en drugsmisbruik en huiselijk geweld. Een non-profit alcoholmisbruik bewustzijn organisatie, Alcoholisten Victorious, zegt moeders veroordeeld voor kindermishandeling zijn drie keer meer kans om alcoholisten en vaders veroordeeld zijn, zijn 10 keer meer kans om alcoholisten zijn.

Financiële gevolgen

De manieren waarop een gezin kan financieel worden belast door het hebben van een alcoholist of drugsgebruiker in de woning zijn eindeloos. Ze variëren van de steun van de verslaafde die niet kunnen ingedrukt houden van een baan te helpen bij juridische kwesties die voortvloeien uit het misbruik (bijvoorbeeld, DUI, openbare dronkenschap kosten). Soms, als de verslaafde is de primaire verdiener in het huishouden, het vaak betekent dat er niet genoeg geld is om de juiste voeding of kleding voor kinderen of genoeg om de huur te betalen vanwege het geld besteed om de gewoonte te ondersteunen kopen. Zelfs noncustodial ouders in post-echtscheiding situaties hebben minder kans om kind te ondersteunen als ze een verslaafde.

Bedwelmend middel Emoties

Schaamte, schuldgevoel, zelfmedelijden en woede behoren tot de emoties gevoeld door familieleden van een verslaafde. Deze emoties worden "bedwelmend emoties", omdat ze een persoon het gevoel "dronken" door de manier waarop hij of zij zich voelt als zij zich in deze emoties drastisch veranderen, volgens First Step Services, een drugs-en alcoholmisbruik begeleidingsdienst.

De acties van de verslaafde in de familie resulteert vaak in verlegenheid en schaamte in de gemeenschap of onder vrienden. Schuldgevoel zal teisteren familieleden wanneer zij een standpunt innemen tegen de verslaafde en zie hem of haar verbrijzelde wegens het. Zelfmedelijden en woede gaan vaak samen als de interne contacten met de verslaafde in de familie zijn gedacht over meer en meer. Het is gebruikelijk om boos over de situatie als leden van de familie te vragen steeds vaker te worden, "Waarom gebeurt dit voor ons?"

Onnodige stress

Alle van de bij leven met een verslaafde of het hebben van een geliefde die wordt overspoeld door drugs of alcohol misbruik oorzaak grote spanning complicaties. Familieleden vrezen voor de veiligheid van hun geliefde, vraag me af of de verslaafde nog in leven zal zijn de volgende dag, en fret over de mogelijkheid van het familielid kwetsen hem- of haarzelf of een andere persoon of belanden in de gevangenis. De lijst gaat maar door, en elk facet van het leven wordt geschakeld met een "what if's" met betrekking tot de acties van de verslaafde.

Beïnvloed Familie Syndroom

Eerste stap Services schetst een proces dat gezinnen kunnen doorlopen bij het omgaan met een verslaafde die wordt aangeduid als de getroffen familie syndroom. Tijdens het proces, gezinnen verbruikt door deze bedwelmend emoties doorlopen vier stadia die de familie in een pad van vernieling net als de verslaafde leiden totdat ze "bottom-out."

De zorg fase is gewoon de familie oprechte bezorgdheid over de persoon. Ze hebben meestal geen idee wat ze tegen op dit punt.

De verdediging fase bestaat uit de familie gaan in en uit van een soort ontkenning en liegen tegen vrienden, familie en werkgevers om de verslaafde te helpen bij elkaar te houden zijn of haar leven. Deze acties worden "blockouts" omdat gezinnen de neiging te blokkeren uit de realiteit van de situatie en beginnen om het gedrag van de verslaafde tolereren, dus begin tot schuldig voor hun eigen daden voelen.

De aanpassing fase is wanneer de familie probeert om hun eigen gedrag aanpassen kunnen bestaan ​​naast de verslaafde. Zij kunnen geobsedeerd door de verslaafde geworden of beginnen met het gebruik van drugs of alcohol zelf. Het is mogelijk dat ze zullen proberen om "perfecte" geworden in de ogen van de verslaafde in een poging om te proberen de verslaafde gelukkig te maken en het gedrag van de verslaafde te veranderen.

De uitputting fase leeftijd is wanneer de familie raakt de bodem. De familieleden beginnen om hun emoties te verdedigen, net als een verslaafde verdedigt het gebruik van de drug. Het gevoel van eigenwaarde verdwijnt als falen en angst te nemen over hun leven. Het is op dit punt dat gezinnen moeten kiezen om hulp te vinden of worden vernietigd.

Wat zijn Drug Hallucinaties?

Wat zijn Drug Hallucinaties?

Een hallucinatie is een zintuiglijke waarneming of ervaring, die bestaat in de geest en optreedt als gevolg van een aantal medische aandoeningen of ongewenste reacties op geneesmiddelen. Er zijn verschillende soorten van hallucinaties waarin je kan stemmen horen, ervaren levendige dromen, en zien objecten als kleiner dan ze werkelijk zijn.

Drug-Induced

Drug-geïnduceerde hallucinaties optreden als gevolg van een negatief effect op sommige medicijnen en drugs - en typisch voorkomen in de vorm van een visuele of ongevormde tinnitus. Tijdens een visuele hallucinatie, kunt u licht, objecten, patronen en andere dingen die niet echt zijn te zien. Tijdens een ongevormd tinnitus hallucinatie, zou je geluiden die er niet zijn, zoals een piep in de oren, het bonzen, fluitjes, klappen en muziek te horen. Bepaalde recreatieve drugs zoals ecstasy, ketamine, LSD en PCP veroorzaken ook terugkerende flashbacks voor langere tijd.

Soorten Drugs

Zowel therapeutische en recreatieve drugs kan leiden tot hallucinaties. Therapeutische medicijnen zoals antihistaminica, antidepressiva, antibiotica, antipsychotica, tranquillizers, steroïden, pijnstillers zoals opioïden en cardiovasculaire geneesmiddelen geassocieerd met mogelijk veroorzaakt hallucinaties. Typisch, deze hallucinaties zijn geïsoleerde gebeurtenissen. Terugtrekking uit recreatieve drugs en stoffen zoals cocaïne, crack, amfetamines, heroïne, alcohol en marihuana veroorzaken ook hallucinaties. Wat recreatieve drugs specifiek veroorzaken hallucinaties zoals phencyclidine, of PCP, lyserginezuurdiethylamide, of LSD - en peyote, een cactus plant die mescaline bevat.

Andere symptomen

Drug-geïnduceerde hallucinaties veroorzaken niet alleen zintuiglijke vervorming, de hallucinaties ook leiden tot een persoon te onrustig, angstig, bang en paranoïde voelen, en vaak resulteert in een extreme onthechting van de werkelijkheid. Een persoon ervaart een hallucinatie het potentieel gevaar voor anderen en zich door deze gevoelens worden. Wanneer met een persoon die hallucineert, medische hulp zoeken om eventuele schadelijke voorvallen te voorkomen.

Behandeling

Vaak een drug-geïnduceerde hallucinatie is een symptoom van door drugs veroorzaakte psychose, een aandoening gekenmerkt door hallucinaties, verwardheid, geheugenverlies en wanen die optreedt na langdurige en zware recreatief drugsgebruik. In het algemeen zal door drugs veroorzaakte hallucinaties en door drugs veroorzaakte psychose stoppen bij de uitslag van de drugs of na het stoppen met het gebruik van de medicatie. In sommige gevallen, ook nodig is voor een persoon veilig gebruik van drugs stoppen. Raadpleeg een arts voor een behandelplan.

Drug Intrekking Tips

Wanneer het proberen om uw verslaving verslaan bepaalde geneesmiddelen, is het belangrijk te realiseren dat het niet makkelijk zijn. Veel, zo niet alle, gaan door een soort van drug terugtrekking die zowel pijnlijk en ongemakkelijk kan zijn fysiek, mentaal en emotioneel. Het is belangrijk om een ​​plan van aanpak hebben bij het omgaan met afbouw van het medicijngebruik.

Symptomen van Drug Intrekking

Symptomen van afbouw van het medicijngebruik kan omvatten steeds zeer warm en zweterig ene moment, en dan steeds koud de volgende, loopneus en waterige ogen, chagrijnig, angstig en moe voelen.

Hoewel het niet mogelijk is om zich te ontdoen van deze symptomen volledig kan zijn, kunnen er een aantal manieren om de controle te helpen en om de pijn die je door te gaan verlichten.

Regulatie van de lichaamstemperatuur

Bij het omgaan met het regelen van de temperatuur van uw lichaam, is het belangrijk om lagen kleding die gemakkelijk verwijderd kan worden als je te warm te dragen. Het kan ook nuttig zijn om extra lagen te houden om je heen, zodat als je temperatuur verschuift kouder drastisch kunt u lagen te helpen houden je comfortabel toevoegen. Individuen die gaan door drug terugtrekking zal moeite hebben het houden van hun temperatuur geregeld, dus deze tips kan noodzakelijk zijn.

Logeren Well Fed

Je moet blijven jezelf goed gevoed door nooit jezelf te laten krijgen honger. Eet kleine hoeveelheden voedsel gedurende de dag in plaats van een uitgebreide maaltijd slechts een paar keer per dag. Dit zal uw lichaam de broodnodige energie als je gaat door ontwenningsverschijnselen. 'S nachts, met een volle maag kunnen u ook helpen in slaap te vallen, omdat veel mensen gaan door terugtrekking kan slapeloosheid te ontwikkelen.

Keeping Busy

Door terugtrekking kan je omgaan met gedachten over je verslaving die je angst kunnen verheffen en eventueel verhogen gedachten weer in gebruik. In deze tijden is het belangrijk om bezig te blijven. Velen nemen aan hobby's die hun gedachten bezig te houden op andere dingen, naast hun ontwenningsverschijnselen. Bijvoorbeeld, wilt u misschien om items te verzamelen, een boek lezen, computerspelletjes of videogames.

Geneesmiddel

Volgens de Universiteit van Michigan zijn er ook enkele mogelijke medicijnen die u kunt nemen die kunnen helpen verlichten van stress en andere symptomen van de afbouw van het medicijngebruik. Medicijnen zijn gebaseerd op wat voor soort drugs die u hebt gebruikt, dus het is best om uw arts te praten over uw mogelijkheden.

Familie en Vrienden

Volgens het National Institute of Drug Abuse, zal veel problemen met drugs terugtrekking voortkomen uit psychische problemen die het individu moet behandelen. Door deze, vrienden en familie steun is essentieel bij een doorbraak terugtrekking. Het kan ook nodig zijn om te zoeken naar begeleiding om te helpen de controle van uw gedachten op uw drugsmisbruik en geven u het vertrouwen om verder te gaan met uw drug detox.

Tekenen en symptomen van Drug Induced leverschade

Tekenen en symptomen van Drug Induced leverschade

De lever is een van de belangrijkste organen in het menselijk lichaam. Het is een ontgiftende orgaan dat het lichaam van schadelijke stoffen ontdoet. Het produceert ook een verscheidenheid van eiwitten die helpen bij de doorbloeding. Het is bekend dat overmatig alcoholgebruik ernstige schade aan de lever kan veroorzaken. Echter, sommige mensen niet beseffen dat drugs schadelijk kunnen zijn voor de lever ook. Recreatieve drugs zijn slechts een deel van het probleem: pillen voorschrijven, over-the-counter medicatie en zelfs vitaminen kan door drugs veroorzaakte schade aan de lever veroorzaken.

Geelzucht

Een van de vele belangrijke functies van de lever is het verwijderen van bilirubine, een afvalproduct van de bloedstroom. Wanneer de lever disfunctioneel, bilirubine beginnen te bouwen in het lichaam. Overtollige bilirubine zorgt ervoor dat de huid en het wit van de ogen geel draaien - een aandoening die bekend staat als geelzucht.

Gemakkelijk blauwe plekken / Neusbloedingen

Speciale eiwitten nodig bloedstolsel worden geproduceerd in de lever. Wanneer de lever wordt ziek of beschadigd, begint minder van deze essentiële middelen produceren. Hierdoor kan overmatige blauwe plekken op het lichaam samen met frequente neusbloedingen.

Jeukende huid

Als een van de belangrijkste lichaam ontgiften middelen, de lever verantwoordelijk is voor het verwijderen van een grote verscheidenheid van prikkelende uit het systeem, waaronder parasieten, schimmels en chemicaliën. Wanneer de lever wordt aangetast, minder van deze irriterende stoffen kan worden gefilterd, zodat ze kunnen worden gevoeld over het hele lichaam in de vorm van overmatig jeukende huid.

Vermoeidheid

Leverschade resulteert typisch in een ophoping van giftige stoffen in het lichaam. Omdat deze materialen ophopen, kunnen ze leiden tot een persoon langdurig vermoeidheid en een algemeen gevoel van malaise ervaren.

Oedeem / Ascites

De primaire proteïne in het bloed albumine, en wordt geproduceerd door de lever. Als de lever ziek is of beschadigd is, wordt albumine daalde de productie. Gebrek aan albumine in het lichaam kan leiden tot vochtophoping in de benen (oedeem) of buik (ascites). Dit wordt gewoonlijk behandeld met diuretica.

De Effecten van drugs geïnduceerde Comas over kinderen

De Effecten van drugs geïnduceerde Comas over kinderen

Er zijn verschillende redenen waarom een ​​arts kan aanbevelen dat een jeugdige patiënt door het gebruik van zorgvuldig toegediende geneesmiddelen in een tijdelijke coma worden gebracht. In deze toestand van bewusteloosheid, kan de patiënt niet wakker en hersenactiviteit drastisch gereduceerd. De effecten van een drug-geïnduceerde coma bij kinderen na te bootsen die ervaren door volwassenen, en er steeds meer aanwijzingen wijzen naar verschillende voordelen van het gebruik van deze behandeling.

Fysieke Immobiliteit

Kinderen in een door drugs veroorzaakte coma gebracht zal dezelfde fysieke immobiliteit als patiënten die lijden natuurlijke coma ervaren. Dit omvat vaak ademhaling capaciteiten van het kind, zodat ze kan aan de beademing worden gelegd om deze essentiële functie uit te voeren. Kinderen met een ernstige lichamelijke letsels worden vaak in een door drugs veroorzaakte coma gebracht zodat er passende genezing tijd als gevolg van de fysieke immobiliteit deze staat van bewusteloosheid biedt. Zodra het kind uit de coma is gebracht, kan een aantal fysieke therapie zijn om de spieren restrengthen en opnieuw leren wat basismobiliteit vaardigheden.

Verminderen zwelling van de hersenen

In geval van hoofdtrauma of bijna-verdrinking incidenten, kan een kind geneesmiddel veroorzaakte in coma zwelling van de hersenen te verminderen. In deze bewustzijnsstaat worden gebracht bloedstroom en vermindert zuurstofbehoefte, wat resulteert in de afname en verlichting van levensbedreigende intracraniale druk. Dit is belangrijk in het verbeteren van de lange termijn kans op neurologisch herstel na verwondingen, omdat in tegenstelling tot andere organen de hersenen in een afgesloten ruimte, en als het teveel zwelt zal de schedel doorbreken en veroorzaken dodelijke hernia.

Stop Infectie

Een kind kan ook in een door drugs veroorzaakte coma worden gebracht om te helpen het immuunsysteem vechten een virale, bacteriële of systemische schimmelinfectie. Door het afsluiten van de belangrijkste functies van het lichaam, die de meeste energie en andere essentiële hulpbronnen verbruiken, het immuunsysteem heeft een kans om de infectie aan te pakken met zoveel kracht mogelijk. Deze methode van behandeling heeft succes gehad, zelfs tegengaan terminale prognose door wat resulteert in volle terugvorderingen van jeugdige en volwassen patiënten gelijk. De Boston Globe meldde dat in de herfst van 2004, een 15-jarig meisje met hondsdolheid, een virus dat de hersenen aanvalt, in een zevendaagse coma werd geïnduceerd door haar artsen in Wisconsin en maakte een opmerkelijk herstel

Brain Is Beschermd

Inducerende coma is een behandelingsmethode die zich richt op de bescherming hersenen van de patiënt, ook al is geen gevaar zwelling of overtreding van de schedel. Een barbituraat-geïnduceerde coma vermindert metabolische eisen van zuurstof, bloed en andere voedingsstoffen de hersenen, en op zijn beurt beperkt de kans dat ziekte of buitenlandse confraters, zoals rabies virus, moet de hersenen beïnvloeden.

Vermijd mentale stress

Het is duidelijk waarom ouders en artsen het een voordeel dat kinderen veroorzaakte in coma worden gespaard sommige van de mentale stress die hand in hand gaat met de behandelingen in het ziekenhuis zou overwegen. Soms zijn kinderen niet in staat zijn om mentaal omgaan met de grimmige omgeving van een ziekenhuis of elk product dat hun lichamen zijn verbonden aan, en dit extra stress kan genoeg zijn om het herstel belemmeren en zet onnodige druk op hun lichamelijke functies zijn.

Medicatie voor Drug Detox

Medicatie voor Drug Detox

Verslaving aan bepaalde geneesmiddelen kan leiden tot de bijna noodzaak van via een medische detox, medicijnen om de verslaving te bestrijden. Geneesmiddelen zoals heroïne en veel medicijnen typisch kunnen deze vorm van detox. Medicatie voor dergelijke drug-detox inspanningen meestal kan clonazepam, Buprenophex of zelfs methadon.

Clonazepam

Overweeg het gebruik van clonazepam, gevonden in merken zoals Klonopin. Deze groep geneesmiddelen werkt op bepaalde chemicaliën in de hersenen in balans en, wat nog belangrijker is voor verslaafden gaan door drug detox (en de ontwenningsverschijnselen), clonazepam helpt de behandeling van paniek en epileptische stoornissen. Alvorens clonazepam, bespreek deze groep van geneesmiddelen met uw arts.

Buprenophex

Vraag uw arts over Buprenophex, een ander medicijn vaak gebruikt om te helpen drugsverslaafden te gaan met de moeilijke ontwenningsverschijnselen. Buprenophex bestrijdt convulsies, die een kalmerend effect dat kan helpen verlichten van de extreme ongemak meeste drugsverslaafden zijn er zeker van te ervaren tijdens hun zeven-tot 10-daagse drug detox. Zoals altijd, moet Buprenophex niet toegediend worden tenzij onder constant toezicht van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.

Methadon

Methadon kan fungeren als een substituut voor schadelijker verslavende drugs. Volgens de Mayo Clinic, kan methadon nabootsen deze meer destructieve drugs voor een periode, waarin je ondergaat andere ontgifting inspanningen, met minder ernstige bijwerkingen. Bespreek methadon met uw arts, omdat methadon zelf verslavend kan zijn.

Tips over de evaluatie Abuse Drug

Wayne Weiten, auteur van "Psychologie: Themes and Variations ', stelt dat er meerdere factoren die invloed hebben op hoe een persoon zal worden beïnvloed door drugs. Daarom beoordeling drugsmisbruik voor een individu een inzicht in de soorten drugs genomen vereist de persoon consumeren het geneesmiddel en de tijdsduur dat de persoon is inname van de stof.

Soorten Drugs

Zes categorieën van geneesmiddelen bestaan: alcohol, drugs, kalmerende middelen, stimulerende middelen, hallucinogenen en cannabis.

Hallucinogenen en cannabis omvatten het minste risico resulteert in een overdosis, een laag risico psychische afhankelijkheid, geen risico van fysieke afhankelijkheid en veroorzaken een geleidelijke tolerantie voor het geneesmiddel in het lichaam.

Alcohol en genotmiddelen beide een matige kans op lichamelijke afhankelijkheid. Stimulerende echter toestaan ​​dat het lichaam een ​​tolerantie snel ontwikkelen om de drugs, is er een grote kans op psychische afhankelijkheid van de drugs en er een matige tot hoge mate van overdosis drugs. Alcohol, anderzijds, naar verluidt leidt tot matige niveaus van lichamelijke en geestelijke afhankelijkheid, kan het lichaam geleidelijk tolerantie voor het geneesmiddel ontwikkelen en heeft overdoe lage naar hoog, afhankelijk van het individu.

Verdovende middelen en kalmerende middelen zijn de meest serieuze recreatieve drugs. Beide soorten drugs veroorzaken een snelle lichamelijke en geestelijke afhankelijkheid van de stof, leiden tot een snelle afhankelijkheid andare de oorzaak van een groot aantal incidenten van een overdosis.

Individu

Bij de beoordeling van een persoon van misbruik is het belangrijk om het individu en de geschiedenis van die persoon te overwegen. Weiten blijkt dat de stemming van de persoon kan bijdragen aan de effecten die een geneesmiddel zal hebben op het individu, en de persoon leeftijd, het gewicht, mentale en fysieke toestand op het tijdstip waarop het geneesmiddel en de dosering van de stof. Bovendien Weiten stelt dat de verwachtingen van de persoon tijdens het nemen van een recreatief stof ook een factor in het eindresultaat van het geneesmiddel op het lichaam zijn. Volgens Weiten, kan het gevoel van rust of geluk worden verbeterd door de psychologische verwachtingen van de persoon, waardoor het effect van het gekozen geneesmiddel. Door al deze factoren is het duidelijk dat de wijze waarop een geneesmiddel beïnvloedt twee personen significant verschillend kunnen zijn.

Lengte van het drugsgebruik

Wanneer individuen zijn betrokken bij het nemen van recreatieve drugs kunnen ze een tolerantie voor die drugs in de tijd ontwikkelen. Dit betekent dat terwijl de ander kan een kleine dosis recreatieve drug wanneer het drugsgebruik begon kan zijn, naarmate de tijd vordert, de persoon hebben verhoogde dosering van het geneesmiddel, hoe meer het gebruik nemen. Het is ook mogelijk dat de eerste effecten van het geneesmiddel op het lichaam en geest zal veranderen telkens het middel wordt gebruikt, of dat de persoon begint te geloven dat de primaire drug worden aangevuld met andere geneesmiddelen om het gewenste eindresultaat te bereiken .

Neurologische effecten van een overdosis drugs

Neurologische effecten van een overdosis drugs

Overdoses zijn traumatische ervaringen voor individuen, hun families en mensen die van hen houden. Overdosis kan neurologische effecten die kan duren uren, dagen, maanden of kan het permanent blijven hangen veroorzaken. Neurologische handicap kan een individu nodig is voor vele levensbedreigende taken weer opnieuw leren, en kunnen een leven lang medische zorg nodig.

Slaperigheid of Sedatie

Eén van de mildere neurologische effecten van een overdosis wordt sedatie veroorzaakt door een geneesmiddel raken de bloedbaan en naar de hersenen. Slaperigheid is meestal een tijdelijk effect en verdwijnt in een paar uur. Na de slaperigheid is uitgewerkt, kunnen andere neurologische effecten worden gezien.

Verwarring en veranderingen in de persoonlijkheid

Personen die hebben een overdosis drugs worden vaak verward met verminkte spraak, problemen met het geheugen en desoriëntatie. Personen die hebben een overdosis van een geneesmiddel kan hebben problemen formuleren van gedachten, communiceren hun wensen en behoeften, en hebben belangrijke stemming en / of veranderingen in de persoonlijkheid. Deze effecten zijn meestal enigszins tijdelijk, met stemming en veranderingen in de persoonlijkheid van enkele uren. Geheugenproblemen kunnen na de overdosis het individu voor weken of maanden belemmeren.

Hallucinaties

Hallucinaties zijn kortwerkende neurologische effecten van een overdosis drugs. Ze vaak alleen laatste uren en zijn niet permanent. Hallucinaties een direct gevolg van het geneesmiddel, en terwijl ze beangstigend beelden kunnen veroorzaken aan het individu is niet permanent of langdurig effect.

Coma

Coma of een persisterende vegetatieve toestand kan optreden met een overdosis opiaten, voorgeschreven medicijnen en drugs op straat. Afhankelijk van het type geneesmiddel genomen --- bijvoorbeeld opiaten, verdovende of amfetamine --- coma kan uren of dagen duren. Artsen kunnen ervoor gekozen om patiënten in een coma gebracht, wanneer zij het gevoel van de patiënt kan niet overweg met stimulatie.

Beweging en Coördinatie

Beweging en coördinatie kan worden beïnvloed als de extrapiramidale deel van de hersenen is beschadigd door de overdosis drugs. Als het beschadigd is, kan een persoon die een overdosis hebben onwillekeurige spiersamentrekkingen, beven, schudden van de handen, spierstijfheid, kwijlen en gezichtsverlamming. Bewegingsstoornissen kan dagen of weken duren, of eventueel afbreuk doen aan het individu voor de rest van zijn leven.

Eye Movement

De oogheelkundige deel van de hersenen controleert oogbeweging, en een overdosis drugs kan oogspieren verzwakken. Oogspieren kan niet samenwerken, waardoor een lui oog; Ook kan dubbel-visie optreden, en oogleden kan worden beïnvloed door het neerhangen of niet sluiten op commando. Deze effecten kunnen op lange termijn (van enkele maanden of jaren) te zijn, of een relatief korte termijn zou kunnen zijn (dagen tot weken) effect tijdens de acute herstel van de overdosis.

Brain Damage

Hersenbeschadiging kan optreden van de hersenen zwelling, verminderde bloedtoevoer naar de hersenen, gescheurde bloedvaten of door drugs veroorzaakte beroerte. Schade aan de hersenen is vaak permanent, met effecten gedurende het hele leven van een individu wordt getoond. Hersenbeschadiging kan op korte of lange termijn geheugen, problemen met aandacht, moeite met het leren van nieuwe acties en veranderingen in de persoonlijkheid veroorzaken.

Epileptische aanvallen

Overdosis kan de hersenen om kortsluiting, waarop inbeslagneming-achtige activiteit creëert veroorzaken. Aanvallen kunnen alleen optreden tijdens de acute fase van een overdosis drugs, maar als ze duren de dagen en weken na de overdosis, artsen hebben de mogelijkheid om medicijnen te behandelen en voorkomen van verdere aanvallen.