Topamax waarschuwingen

Topamax waarschuwingen

Topamax is een merknaam voor de generieke medicijnen topiramaat. Dit geneesmiddel is anticonvulsieve gebruikt om epileptische aanvallen te behandelen. Het kan ook worden gecombineerd met andere middelen voor dit doel. Topamax kan ook worden gebruikt om migraine te behandelen. Volgens RxList, kan alleen helpen voorkomen van migraine; zij kan niet worden gebruikt om een ​​migraine die al bezig behandelen. Topamax is een recept medicatie. U mag niet plotseling stoppen met het nemen van Topamax, omdat dit symptomen kunnen verergeren. Onder begeleiding van uw arts, geleidelijk te verminderen uw dosering als u wilt stoppen met het innemen van dit geneesmiddel.

Side Effects

Volgens Drugs.com sommige van de mogelijke bijwerkingen van het gebruik Topamax kan verlies van eetlust, moeheid, gewichtsverlies, duizeligheid, slapeloosheid, hoofdpijn, gevoelloosheid, tinteling problemen met evenwicht of spraak, geheugenproblemen en concentratieproblemen omvatten. Indien u ernstige bijwerkingen ervaart, neem dan direct contact op met uw arts. Daartoe behoren onder meer het verlies van gezichtsvermogen, pijn achter of rondom uw ogen, verwardheid, verhoogde lichaamstemperatuur, droge en warme huid, flauwvallen, misselijkheid, braken, problemen met plassen, een snelle hartslag, toevallen, duizeligheid of een ernstige pijn in de onderrug of side. Topamax kan ook leiden tot gedrags-of stemmingsveranderingen, zoals hyperactiviteit, rusteloosheid, vijandigheid of zelfmoordgedachten.

Interacties

Andere geneesmiddelen kunnen interageren met Topamax. Sommige van deze geneesmiddelen kunnen omvatten amitriptyline, urinewegen of de blaas medicijnen, atropine, benztropine, glaucoom drugs, luchtwegverwijders, orale diabetes medicatie, risperidon, methscopolamine, hydrochloorthiazide, medicijnen voor prikkelbare darm syndroom en andere medicijnen voor epileptische aanvallen. Je moet ook voorkomen dat het drinken van alcohol tijdens het gebruik van deze medicatie. Daarnaast kan Topamax interactie met slaappillen, spierverslappers, een allergie of koude medicijnen, medicijnen voor depressie of angst en verdovende pijn drugs. Als je van plan bent om te gaan op een dieet, terwijl het nemen van Topamax, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd een hoog-eiwit, laag-koolhydraat dieet, omdat dit het risico op het ontwikkelen van nierstenen zal verhogen.

Reeds bestaande voorwaarden

In aanvulling op andere medicijnen, kunnen sommige reeds bestaande medische aandoeningen, ook u in de weg van het gebruik van Topamax. Volgens Drugs.com kan Topamax een ongeboren baby schaden. Het is onduidelijk of dit geneesmiddel zal overgaan in de moedermelk. Je mag niet in staat om Topamax te nemen als u glaucoom, emfyseem, astma, bronchitis, leverziekte, nierziekte, een recente operatie of als u nierstenen hebt gehad in het verleden. Bovendien, gebruik nooit deze medicatie als u allergisch bent voor topiramaat bent.