Top Tien Foods voor een goede nachtrust

Top Tien Foods voor een goede nachtrust

Er is niet een persoon in leven die niet weet hoe het is om naar bed te gaan, alleen maar om uiteindelijk op te woelen, nauwelijks omvalt van de slaap en wakker suf en lusteloos de volgende ochtend. Sleep problemen beginnen in de slaapkamer, maar ze kunnen worden gestopt in de keuken. In feite, een aantal items in uw keuken nu zijn lekker, gezond en in staat om je lichaam en geest te versnellen naar Nooitgedachtland voordat je het weet.

Warme Melk en Honing

Recept van je oma voor de slaap is nog steeds een van de beste, maar met een nieuwe twist. Melk bevat tryptofaan, een aminozuur dat de hersenen coaxes in een rustige toestand. Warme melk zal je zenuwen te houden van wordt ververst door de koude sensatie, en een klein scheutje honing helpt onderdrukken alertheid.

Amandelen

Een handvol licht gezouten amandelen kan wonderen doen voor een goede nachtrust's. Net als de meeste van de bedtijd voedsel, ze bevatten tryptofaan, maar ze hebben ook magnesium, die kunnen helpen uw spieren te ontspannen.

Havermout

Havermout bevat melatonine, dat is als een kalmerend middel om uw systeem. Een goede portie voor het slapen gaan (vooral wanneer gemaakt met melk) en kun je snel tellen van schapen.

Bananen

Snelle, goedkope en geladen met melatonine en magnesium, bananen zijn een goede snack te eten voordat je het hooi raken. Ze goed gaan ook met havermout.

Kamille Thee

Een andere oude stand-by van je oma's medicijnkastje, kamille thee bevat eigenlijk een licht kalmerend middel, en is gebruikt voor medicinale doeleinden sinds de uitvinding.

Aardappelen

Gebakken aardappelen bevatten tryptofaan als goed, en kan zeer nuttig zijn in het helpen van de slaap. Echter, het is belangrijk om te voorkomen dat over-zouten of toevoeging mesten boter of jus op dit late van een maaltijd, zoals u wellicht uiteindelijk trading slaap voor ongewenste ponden.

Volkoren Brood

Zo simpel als het wordt, een stuk of twee van volkoren brood is een perfect vervolg op een van deze andere tryptofaan-rijk voedsel, omdat het helpt bij de absorptie van de aminozuren in het lichaam.

Yoghurt

Yoghurt, zoals melk, bevat ook tryptofaan en magnesium te helpen zie je uit om een ‚Äč‚Äčontspannen nachtrust.

Turkije

Dankzij deze lijst, je weet nu waarom Thanksgiving-diner is als een kalmeringsmiddel dart. Turkije is geladen met tryptofaan. Meng dat met aardappelen, volkoren brood en een aantal zware jus en je hebt een kalkoen dag recept voor zoete dromen.

Valerian Root

Voor degenen die niet op zoek te knoeien met hun slaapproblemen, Valeriaan is verkrijgbaar in een aantal vormen: vloeibaar, poeder en thee. Valeriaan gaat terug een stuk verder dan je oma, en het is een betrouwbare kalmerend en anti-angst behandeling voor eeuwen.