Top Metabolisme Boosters

Wie heeft er een farmaceutische supplement bij-metabolisme stimuleren voedsel bestaat om je heen? Denk aan de stofwisseling als een chemische brand - qua voedingswaarde leegte witte bloem zal het smoren, terwijl een beetje olijfolie maakt het blaze. Samen met de genetica, lichaamsbeweging en goede slaap, voeding is cruciaal voor het behoud van een snelle stofwisseling.

Mager vlees

Vlees, vol eiwit hoogst thermogene. Tosca Reno, fitness model en auteur van "The Eat Clean Dieet," zegt dat thermogene voedingsmiddelen verhogen de temperatuur van het lichaam, omdat het lichaam extra hard moeten werken om ze te verteren, wat zich vertaalt naar meer calorieën verbrand, zoals een auto die "hot." Concentratie van B-vitaminen vlees's helpt ook de stofwisseling. Reno beschouwt kip en kalkoenfilet, vis, eieren en bizons het beste vlees.

Vezelige groenten

Groene, vezelige groenten metabolisme stimuleren om verschillende redenen. Het lichaam moet harder werken om de vezels te verteren, waardoor meer calorieën te verbranden. Groenten zoals broccoli en spinazie bevatten-metabolisme reguleren van B-vitamines en calcium. Ook groenten verhogen het verzadigingsgevoel, die volgens fitness expert Jillian Michaels, houdt de honger hormonen (stofwisseling verstoorders) onder controle.

Havermout

Een andere vezels en vitamine superfood, havermout is een zeer complexe koolhydraten die een lange tijd duurt om te verteren, opnieuw creëren van een effect op de thermogenese. Ondertussen, havermout houdt insuline en de bloedsuikerspiegel stabiel. Volgens HealthMad.com, havermout het hoge niveau van B-vitamines, zink, en thiamine hulp metaboliseren van vertakte keten aminozuren in het lichaam.

Noten en zaden

Volgens Jillian Michaels, het lichaam heeft goede vetten om te draaien op maximale prestaties. Noten en zaden bevatten hart-gezonde vetten die deze behoefte vervullen. Vetten onderdrukken ook ghreline, het hongerhormoon dat verstoort het metabolisme door het veroorzaken van cravings voor donuts en andere ongezonde voedingsmiddelen. De beste noten zijn amandelen, walnoten en zonnebloempitten.

Kruiden

Volgens Tosca Reno, zal cayennepeper het lichaam de temperatuur en boost metabolisme te verhogen, hoewel wetenschappers debatteren al is genoeg om significante veranderingen te veroorzaken. Daarnaast is een vaak verbruikt minder van een pittig eten, dat te veel eten (een metabolisme disruptor) minder waarschijnlijk maakt.

Kaneel reguleert insuline, dat de stofwisseling helpt.

Dranken

Zwarte koffie verhoogt het metabolisme. Groene thee, rijk aan catechines (krachtige antioxidanten), verhoogt ook het metabolisme, volgens MuscleTech onderzoekers. Echter, Jillian Michaels waarschuwt tegen het consumeren van meer dan 200 mg cafeïne per dag, overbelaste bijnieren en energie crashes te voorkomen.

De beste metabolisme booster echter water. Elke lichamelijke functie vereist water. Volgens Tosca Reno, zal zelfs een lichte uitdroging vertraagt ​​de normale functies van het lichaam, dat zal ook trage stofwisseling.