Top 10 snelste manieren om gewicht te verliezen

Top 10 snelste manieren om gewicht te verliezen

Als u op zoek bent om snel gewicht te verliezen, kunt u in de verleiding om fad diëten die enorme resultaten in een korte tijd beloven proberen. Fad diëten zelden werken en wanneer ze dat doen, heb je meer kans om terug te krijgen van het gewicht dat je verloren, plus extra gewicht. Er zijn veel dingen die je kunt doen zal helpen gewicht te verliezen snel, maar ook helpen gewicht te verliezen op een gezonde manier, dat ook zal houden van het gewicht af ook.

Drink Water

Het drinken van acht tot 12 glazen water per dag zal je lichaam goed gehydrateerd. Dit helpt je sneller metaboliseren en effectiever, aldus All Women's Talk.

Eet vijf keer per dag

Hoe meer dat je eerder op de dag te eten, hoe minder waarschijnlijk dat je wilt eten bij einde van de dag. Het starten van de dag met een gezond ontbijt kan helpen cravings te voorkomen later. Eet drie verstandige maaltijden per dag, samen met twee caloriearme snacks. Uw metabolisme werkt sneller begin van de dag dan naar het einde.

Gebruik kleinere borden

Probeer het zetten van uw eten op kleinere borden. Hierdoor lijkt het alsof je meer voedsel op je bord. Door te denken dat je meer eet, ook al bent u niet, voelt u zich meer tevreden.

Oefening

Om gewicht te verliezen en het weg te houden, moet je oefenen. Zes dagen per week, doe 30 minuten van cardio-oefening. Cardio-oefeningen kunnen bestaan ​​uit joggen, zwemmen of uw favoriete workout video. Naast een oefening regime, doen kleine dingen om uw activiteit te verhogen, zoals parkeren verder van de deur van de winkel of het nemen van de trap in plaats van de lift. Het opnemen van kleine hoeveelheden van de oefening gedurende de dag kan oplopen tot brandende serieuze aantallen calorieën.

Get Your Rest

Het is belangrijk acht uren slaap per nacht als mogelijk. Het zal laat je lichaam herstellen van de activiteiten van de vorige dag. Wanneer je voldoende rust je lichaam niet zoveel brandstof (calorieën) om zichzelf in stand te houden nodig. Het krijgen van meer rust zal je helpen minder te eten.

Take a Break Wekelijks

Eén keer per week, eet een aantal van uw favoriete voedsel. Als je jezelf helemaal een deel van het voedsel dat je liefde ontkennen, zul je meer als aan "uit de wagen vallen." Ook, door te voldoen aan een aantal van uw onbedwingbare trek, zult u minder kans op binge. Bijvoorbeeld, eet een handvol chips in plaats van de gehele zak.

Stop met lege calorieën consumeren

Het drinken van frisdrank en bier kan veel calorieën toe te voegen aan uw dieet. Een soda alleen kan 180 calorieën hebben, en hoe meer frisdrank je drinkt, hoe meer calorieën je gaat voegen. Door het snijden van bier en suikerhoudende frisdrank uit je dieet, kunt u aanzienlijk verminderen uw dagelijkse calorie-inname.

Werken met een deskundige

Veel diëten zijn duur. Als u denkt aan het proberen een, vergelijken de kosten van de aanschaf van de apparatuur en benodigdheden met het werken met een voedingsdeskundige en personal trainer. Door te werken met experts vindt u een-op-een aandacht en aangepaste hulp te krijgen. De kosten van het werken met fitness professionals is vaak minder dan een commercieel dieet plan.

Drink Hot Teas

Volgens Nowloss, drinken 3-5 kopjes groene thee per dag kan helpen verbranden meer vet gedurende de dag. U kunt groene thee in supermarkten en reformwinkels. Ook kunnen andere vormen van low-calorie of no-calorie warme dranken helpen vullen je maag zonder verpakking op de pond.

Limit Zout

Artsen raden aan om niet meer dan 2000 mg zout per dag te consumeren. U eet meer dan dat kan vasthouden ongewenst water gewicht. Logeren goed gehydrateerd zal ook helpen bij het voorkomen van ongewenste waterretentie.