Tongue övningar som hjälper dig Stopp Snarkning

Snarkning är ett tillstånd som kan hålla en person och alla som sover i närheten vaken på natten. Det finns några botemedel för människor som snarkar, både naturliga och kemiska. Ibland kan en person kan till och med stoppa snarkning utan att spendera en massa pengar. Dessa lösningar tar viljestyrka och lite koncentration, men de fungerar och snorer och hans familj kommer att kunna njuta av en god natts sömn igen.

Tungan och Ansikts Sträcker

Dessa sträckor kan vara roligt att titta på, men de kan erbjuda stor lättnad för en snorer. Du kan göra dessa övningar flera gånger under dagen.

För den första sträckan, sticka ut tungan så långt du kan. Håll denna position i några sekunder innan du kopplar av tungan igen. Därefter sticka ut tungan och försöker röra hakan med spetsen på den. Försök sedan att röra näsan. Du bör upprepa dessa tre övningar tio gånger om.

För nästa tungan stretch, håll sked rakt över från tungan och försöka driva skeden bort genom att förlänga din tunga. Slappna av för tunga för en liten stund; sedan sticka ut och ta tillbaka den flera gånger så fort du kan.

Tungan och Lip Exercises

Gapa i en vid cirkel och spåra din tunga runt läpparna. Behåll kontakten hela tiden medan du gör detta, även om det går långsamt i början. Upprepa detta flera gånger.

En annan övning skapar lite av ljud. Samtidigt hålla munnen stängd ordentligt, gör högljudda sörplande ljud utan att läppja någon vätska först. Dina läppar kanske känner annorlunda än normalt om du gör för många av dessa övningar; du kan sluta när dina läppar börjar pirra.

Vocal Tekniker

Dessa övningar som inkluderar tunga och din röst kan vara roligt och underhållande. Börja med att helt enkelt öppna och stänga munnen när du använder dina stämband. Du kommer att sluta med något som låter som en upprepad "ma-ma." Då måste du börja säga ljud av anteckningar i '"la-la" form.

Gör de senare ljuden så snabbt som möjligt men med så mycket precision i uttal som du kan. Följ sedan med ett "ka-ka" ljud, sedan en "ka-la" ljud. Gör dem i ordning, upprepa dem flera gånger med bibehållen hastighet och precision. Följ med gurgla med varmt vatten så högt som möjligt. Efter att ha gjort dessa sträckor under en tid, kommer du att märka en minskad mängd och styrka av snarkning.