Tips voor snel gewichtsverlies

Volgens de National Institutes of Health, bijna 300.000 sterfgevallen in verband met obesitas elk jaar en obesitas is de belangrijkste oorzaak van te voorkomen sterfte in Amerika. Volgens The Journal of Nutrition, regelmatig uw hartslag te verheffen zal toestaan ​​om lichaamsvet te verliezen en spieren krijgen. Het beste plan van het gewichtsverlies gaat om een ​​dieet dat verzadigd vet beperkt, gecombineerd met dagelijkse oefening.

Vermijd Verzadigd vet

Slechts 7 procent van je dagelijkse calorie-inname moet afkomstig zijn van verzadigd vet, volgens de American Heart Association. Als je doel is snel gewichtsverlies dan verzadigd vet moeten zijn bijna volledig geëlimineerd uit uw dieet. Fast voedingsmiddelen hebben een bijzonder hoog verzadigd vetgehalte, dat is waarom ze moeten worden vermeden wanneer u probeert om snel gewicht te verliezen. Bijvoorbeeld, een Angus Deluxe van McDonald's heeft 16g verzadigd vet en een Steakhouse Burger van Burger King heeft 21 g verzadigd vet. Echter, volgens de Harvard University onderzoek, het is ook belangrijk om je dagelijkse calorie-inname te verminderen afgezien van weg te blijven van verzadigd vet. De meeste van de tijd dat voedingsmiddelen die rijk zijn aan verzadigde vetten zijn ook hoog in calorieën.

Oefening Daily

Gewichtsverlies is een gevolg van een calorie tekort dat is ontstaan ​​door het eten van minder voedsel of meer bewegen. Als je oefenen op een dagelijkse basis dan zul je het branden van een paar honderd extra calorieën per dag. Volgens The Journal of Nutrition, het kiezen van oefeningen die je hartslag verhogen helpt ook om buikvet te verminderen. Sommige van de beste cardio-oefeningen die je kunt gebruiken voor snel gewichtsverlies onder andere hardlopen, fietsen en wandelen. Zwemmen is ook een prima alternatief voor het lopen, omdat het stelt heel weinig stress op het lichaam. Als je elke dag te oefenen, zal je gewicht veel sneller verliezen.

Hydrate

Volgens de Universiteit van Ohio, het drinken van water kan aanzienlijk helpen bij het afvallen. De eerste manier dat water helpt bij het afvallen is door het verminderen van de eetlust van een individu voor voedsel. Sommige wetenschappers aan de universiteit van Ohio zijn ook van mening dat het water van het energieverbruik of het metabolisme zou kunnen toenemen. Logeren gehydrateerd zal je ook helpen beter te voelen tijdens het sporten. Volgens de Mayo Clinic, moeten individuen 64 oz drinken. water per dag. Dit kan worden bereikt door het consumeren acht 8-oz. glazen water. Je kunt eigenlijk zeggen als je lichaam volledig gehydrateerd is door te kijken naar de kleur van je urine. Als uw urine helder is, dan weet je dat je lichaam is volledig gehydrateerd. Echter, als uw urine is donkergeel, moet je aanzienlijk meer water om je lichaam volledig te hydrateren drinken. Als u deze tips gebruiken, zult u in staat om snel gewicht te verliezen.