Tips voor Low Cholesterol

Tips voor Low Cholesterol

Om hart- en vaatziekten, hartaanvallen en beroertes, te voorkomen dat een laag cholesterol verzadigd vet levensstijl wordt aanbevolen. Hoewel het lezen van etiketten van voedingsmiddelen voor verzadigd vet en cholesterol niveaus kunnen helpen, door het vervangen van uw vet voedsel levensstijl met lean, voedzame voedingsmiddelen die u kunt uw kansen op stolsels en hartproblemen in de toekomst te verminderen.

Het maken Vervangingen

Substitutie ingrediënten en soorten voedsel voor gezonder, laag-cholesterol alternatieven kan u toestaan ​​om te blijven eten wat je wilt, terwijl het verlagen van uw vet en cholesterol-inname. Bijvoorbeeld, in plaats van een heel ei, gebruikt twee eiwitten. Vervang volle melk, boter en room met vetarme alternatieven zoals margarine en 2 procent of magere melk. High-cholesterol zuivelproducten zoals zure room, roomkaas en kwark kunnen vetarme en cholesterol opties.

Alternatieve kookmethodes

Hoe je kookt en wat je gebruikt om te koken met invloed op uw algehele cholesterol en gezondheid niveaus. Een gezond stukje mager vlees zoals kip of kalkoenfilet hoog kan worden in cholesterol als gebakken, gepaneerde en gedrenkt in ongezonde oliën. Probeer het voorbereiden mager vlees en groenten door braden, grillen of stomen. Voor gebakken voedsel, gebruik dan een kleine druppel plantaardige olie. Volgens de American Heart Association, canola, olijf- en zonnebloemolie bieden low-cholesterol en vetvervangers voor varkensvet, bakvet en andere vette oliën.

Kruiden en specerijen

Zware sauzen zoals barbecuesaus, boter en high-natrium smaakmakers inbreuk maken op een cholesterolverlagend dieet. De meeste zware sauzen bevatten veel boter, oliën en andere vette ingrediënten. Kruiden en specerijen bieden dezelfde smaak aan uw mager vlees en groenten zonder de hoge natriumgehalte. Na verloop van tijd, zal het ontbreken van zware sauzen in uw dieet ervoor zorgen dat uw smaakpapillen aan te passen aan de blander, maar natuurlijke, smaak van voedsel.

Lean Foods

Volgens de American Heart Association, vet en cholesterol gevonden in rood vlees en vlees met daarin zichtbaar vet lagen zoals spek, biefstuk en bezuinigingen van varkensvlees kan uw "slechte" cholesterol te verhogen. Mager voedsel zoals volkoren, fruit, groenten en mager vlees kan uw dieet laag te houden in cholesterol. Als u een vlees met zichtbare vet gekocht, het afsnijden van het vet kan het hart-gezonde inhoud van het vlees te verhogen.