Tips voor het wissen van een opgezette neus

Tips voor het wissen van een opgezette neus

Veranderingen in het seizoen, verkoudheid en allergie├źn vaak brengen op verontrustende symptomen zoals een opgezette neus. Het opruimen van een verstopte neus is eenvoudig met een paar huismiddeltjes of over-the-counter medicatie. Vermijd het mengen te veel methoden in een keer, vooral als je nog niet eerder hebt geprobeerd natuurlijke remedies. Sommige kruiden kunnen interageren met medicijnen zo richten op met behulp van kruiden of farmaceutische plaats mengbehandelingen tegelijk.

Saline neussprays

Gebruik zoutoplossing neussprays voor het opruimen van een opgezette neus. Deze soorten sprays zijn te vinden bij uw plaatselijke apotheek of online. De website van Family Doctor zegt zachtjes snuiten voordat u de medicatie en probeer niet te niezen of snuiten onmiddellijk na gebruik van de sterilisatie. Niezen of snuiten kunnen de effecten van de spray tegen te gaan, omdat de zoutoplossing moet in je neusholte blijven om te helpen breken congestie.

Drink groene thee

Drink groene thee om uw immuunsysteem te stimuleren en te helpen opruimen sinussen wanneer die lijden aan een verkoudheid of allergie. Groene thee helpt bij het opruimen van een verstopte neus, omdat het anti-oxidanten die het immuunsysteem stimuleren bevat. Dit helpt om de symptomen van een verkoudheid zoals loopneus, koorts en keelpijn verlichten. Groene thee bevat anti-inflammatoire voedingsstoffen zoals vitamine C en L-theanine.

Verhoogde vochtigheid

U kunt opruimen van een verstopte neus door het verhogen van de luchtvochtigheid in uw huis met een verdamper of luchtbevochtiger. Deze kunt u vinden bij uw lokale huis verbetering of warenhuis. Zet uw luchtbevochtiger 's nachts voor het slapen, zodat je makkelijker kunt ademen terwijl je slaapt. U kunt ook besteden 10 minuten, twee of meer keer per dag in een sauna of een warme douche om te helpen opruimen een opgezette neus. De hete stoom helpt duidelijk tot een opgezette neus door het verhogen van vocht en vocht in de lucht.

Neti Potten

Neti potten vaak worden gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde. De pot lijkt op een kleine waterkoker, maar wordt gebruikt om schoon te maken en duidelijk uit de sinussen. Zoutoplossing wordt toegevoegd aan lauw water in de pot, en de gebruiker giet vervolgens de vloeistof in zijn neus door de tuit van de pot ..