Tips voor het verliezen van gewicht voor mannen

Als je hebt gepakt op een paar extra kilo's en vinden dat uw kostuums zijn een beetje strakker rond de taille is het tijd om het bier en chips te verbannen en te brengen in het groen en water. Eten en meer bewegen uw weg naar een slanker en gezonder je in een mum van tijd.

Eet zelf; Eet Vaak

Overslaan van het ontbijt is het maken van je vet. Dus is het overslaan van maaltijden of het eten van te weinig calorieën gedurende de dag alleen om te draaien en te eten een zware diner gevolgd door een dessert.

Eet ontbijt elke ochtend om de maximale hoeveelheid gewicht te verliezen. Sla de pannenkoeken, donuts en muffins. In plaats daarvan vult je 's ochtends met voedsel zoals eieren, staal gesneden havermout, fruit, volkoren toast en yoghurt. Omvatten ongeveer 300 tot 400 calorieën per maaltijd naast 100- 150 calorierijke tussendoortjes.

Andere items op de hand te houden zijn onder eiwitpoeder, magere melk, mager vlees, vis, noten, verse en diepgevroren groenten, fruit en olijfolie. Gooi alles verwerkt of geladen met suiker, zoals chips, ijs, bevroren yoghurt, suiker, granen, koekjes, gebak en snoep.

Doel om 02:58 uur eten gedurende de dag. Het kan een beetje van het werk te nemen, maar is de moeite waard om je insuline op peil te houden en geen pieken of duiken te ervaren.

Combineer cardio en krachttraining

Beweeg je lichaam minstens vier tot zes keer per dag elke week voor een maximum van 60 minuten. Zelfs een hardcore vermogen 20-minuten durende workout kan worden beschouwd als een dagelijkse training, maar zorg ervoor dat u uw hartslag hebben verheven.

Cycle uw trainingen, zodat je de trein spiergroepen op een dag en cardio de volgende. Zoek een routine u genieten en de stok met het voor twee tot drie weken. Uw lichaam zal wennen aan de training te krijgen tegen die tijd, zodat je nodig hebt om het te veranderen en beginnen aan een nieuwe routine voor de volgende twee tot drie weken.

Door het vermengen van uw workout dagen en training cycli, zal je spier verwarring die uiteindelijk breekt het spierweefsel sneller, krijgt u slanker in een kortere periode van tijd te creëren.

Goede cardio workouts onder andere hardlopen, fietsen, zwemmen, elliptische training en roeien. Druk op de sportschool voor een stevige gewicht routine gebruik van machines of vrije gewichten. Je kan ook een hardcore gewicht trainingsprogramma integreren thuis met behulp van een DVD.

Blijf geconcentreerd

Nu zie je de schaal laten vallen en je spieren popping, wilt u uw nieuwe, hete lichaam te handhaven.

Maak het eten en uit te werken plan van uw nieuwe levensstijl. Begrijp dat de minuut de loopband groeit spinnenwebben en de chip tas vindt zijn weg terug in de kast vindt u terug bij af zijn.

Onderhouden van uw lichaam door een verblijf met gezond eten, maar jezelf niet ontnemen. Sta jezelf toe om af en toe een biertje of een ijsje, maar alleen zo nu en dan. Uw huis moet worden gevuld met niets anders dan gezonde, onbewerkte levensmiddelen en uw besluit om te werken sterk.