Tips voor het verliezen van gewicht voor een Preteen

Tips voor het verliezen van gewicht voor een Preteen

Met obesitas bij kinderen steeds zo'n epidemie, is het belangrijk om zich te concentreren op een goede gezondheid op alle leeftijden. Volgens de website Mijn overgewicht kind, 30 procent van de Amerikaanse kinderen met overgewicht of obesitas. Bij overgewicht preteens besluiten om gewicht te verliezen, moet de reis een positieve, verheffende ervaring zijn. Overgewicht jonge tieners worden vaak onderworpen aan pesten door hun collega's en kunnen last hebben van een laag zelfbeeld. Ouders moeten hun jonge tieners 'gewichtsverlies methoden controleren om ervoor te zorgen dat ze het nastreven van hun doelen op een gezonde manier.

Dieet

Gewichtsverlies programma's voor volwassenen hebben de neiging om zich te concentreren op het tellen van calorieën en het dieet. Preteens moet in plaats daarvan een goede voeding en hoe om te eten voor de rest van hun leven te leren. In een studie 2010 door de Universiteit van Minnesota, onderzoekers vergeleken kinderen met overgewicht die dieted en kinderen met overgewicht die hun eetgewoonten veranderd. Na vijf jaar, de kinderen die dieted bleef overgewicht, terwijl degenen die dat niet deden waren meer succesvol in hun gewichtsverlies doelen. Ouders moeten gezonde familie maaltijden koken en leren hun jonge tieners hoe ze beter voedsel keuzes te maken en te eten kleinere porties. Preteens moet een dieet rijk aan verse groenten en fruit, magere eiwitten en volkoren granen eten. In plaats van het verbieden van favoriete voedsel, herinneren preteens dat snoep en gebakken voedsel zou moeten zijn speciale traktaties in kleine porties.

Oefening

Oefening is noodzakelijk voor de algehele gezondheid, en preteens moet fysiek actief te blijven. Oefening hoeft niet een uur betekenen op een loopband of gewichtheffen. Jonge tieners hebben een scala aan activiteiten beschikbaar zijn voor hun leeftijdsgroep. Teamsporten moedigen lichamelijke gezondheid, bouwen karakter en kan het gevoel van eigenwaarde te verbeteren. Het is belangrijk voor kinderen om te sporten ze genieten van kiezen, maar ouders moeten ook hun jonge tieners aan te moedigen om nieuwe dingen te proberen. Voor kinderen die te verlegen voor teamsporten kunnen zijn, zijn er andere leuke fysieke activiteiten. Danslessen, yoga lessen, zwemmen en hardlopen zijn alle opties voor het verhogen van de cardiovasculaire en musculaire fitheid.

Limit Screen Time

Screen tijd wordt gebruikt om de tijd doorgebracht in de voorkant van de televisie, een video game console of de computer te beschrijven. De American Academy of Pediatrics adviseert dat preteens besteden niet meer dan één tot twee uur in de voorkant van een scherm per dag. De realiteit is dat de gemiddelde preteen besteedt ongeveer 37 uur per week in de voorkant van een scherm. Door de beperking van het scherm de tijd, kan preteens die vrije tijd te gebruiken om fysiek actief te zijn. In plaats van het besteden van tijd met de familie kijken naar een tv-programma, een groep wandeling door de buurt.