Tips voor het verliezen van gewicht in uw 40's

Tips voor het verliezen van gewicht in uw 40's

Volgens de National Institutes of Health, 66 procent van de Amerikaanse volwassenen met overgewicht of obesitas, waardoor een groot aantal gezondheidsproblemen, zoals diabetes en hart-en vaatziekten, langs voor de rit. De beste strategie voor het verliezen van gewicht, meer calorieën verbranden dan je in te nemen, is eenvoudig, maar dat betekent niet dat het gemakkelijk is. Gelukkig zijn er enkele manieren om te helpen zorgen voor uw gewichtsverlies succes.

Slow Down

Eet langzamer. Dit zal u helpen om beter in te schatten als je eigenlijk vol en overeten te voorkomen. Proberen het zetten van uw vork neer tussen beten om jezelf te vertragen. Kauwen je voedsel langer zal zowel vertragen uw eten en u helpen om volledig te verteren uw voedsel.

Krimpen

Gebruik kleinere borden. De meeste mensen vullen hun platen en dan eten maar veel is voor hen. Dus met behulp van kleinere gerechten zal u helpen om op natuurlijke wijze te snijden uw portiegrootte. Als je nog honger daarna, wacht dan 15 of 20 minuten voor het hebben van een tweede portie. Misschien vindt u dat u niet meer hongerig tegen die tijd.

Go Raw

Vul op low-calorie voedsel. Rauwe groenten en fruit niet veel calorieën, maar het watergehalte zorgt ervoor dat u een vol gevoel en helpen voorkomen dat snacken op junk food. Probeer het eten van uw favoriete fruit een paar keer per dag om je honger te beheersen. Het hebben van een glas water voor het eten heeft een soortgelijk effect.

Harde de trein

Zoek een een oefening die je leuk vindt. Getting actief is een cruciaal onderdeel van een gewicht-verlies plan, en de beste oefeningen zijn degenen die u daadwerkelijk zal doen. Een gemiddelde van 30 minuten van matige activiteit per dag is een minimum voor het verliezen van gewicht en gezond te blijven, maar het is belangrijk om te beginnen waar u comfortabel en werk tot langere sessies.

Ruwvoer

Eet veel vezels. Sommige studies hebben aangetoond dat vezelrijke, vetarme diëten zijn even effectief als traditionele caloriearm dieet. Vezel heeft half zoveel calorieën als een equivalente hoeveelheid vet, en niet om te zetten in zo gemakkelijk vet lichamelijk. Fruit, groenten, bonen en granen zijn allemaal goede bronnen van vezels.

In een teug leegdrinken

Hebben een paar drankjes. Veel mensen denken dat ze nodig hebben om volledig afgesneden alcohol om gewicht te verliezen, maar een studie uitgevoerd door Brigham en Women's Hospital bleek dat vrouwen van middelbare leeftijd die een of twee drankjes per dag zijn 30 procent minder kans om gewicht dan vrouwen die helemaal onthouden winnen.