Tips voor het verliezen van Belly Fat Met Tofu

Hoewel een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging helpt verminderen vet en spierweefsel op, veel mensen hebben moeite met het verliezen van vet in de maagstreek. Als u niet in staat om uw lichaam te ontdoen van dit vet bent, het eten van tofu zou kunnen zijn voor u.

Begrijp de voordelen van Tofu

Tofu wordt gemaakt met soja, en het is hoog in plantaardige eiwitten, waardoor je een vol gevoel vroeg op. Tofu verbetert ook de spijsvertering en helpt het lichaam te scheiden onnodig water gewicht. Het product is vetarm, waardoor het een gezonder alternatief voor traditionele proteïnen zoals rundvlees, varkensvlees en eieren.

Werken Tofu in uw dieet

Hoewel tofu is een magere eiwitbron, het product niet rechtstreeks vet verbrandt het lichaam. In plaats daarvan, tofu maakt het lichaam een ​​vol gevoel en kan de consument om minder te eten. Wanneer toegevoegd aan een gezonde voeding en training regime, kan tofu de doelgroep consument helpen en vet te verbranden. Om buikvet te verliezen, gewoon vervangen vettere eiwitten, zoals varkensvlees of rundvlees, met tofu meerdere avonden per week en blijven trainen. Hoge intensiteit cardiovasculaire oefeningen zijn vooral nuttig bij het verbranden van buikvet, en oefeningen klassen, zoals Pilates of Zumba zal helpen toon en versterken van buik- buikspieren, versteviging van de buik.

Kok Met Tofu

Tofu is een zeer veelzijdig product, en het is beschikbaar in veel verschillende texturen en maten. Deze variaties maken het product ideaal voor tientallen recepten. Blend zachte, silken tofu samen met fruit, yoghurt en vruchtensappen tot een hoog-eiwit smoothie te maken, of voeg extra-firm tofu tot een hapjespan samen met uw favoriete groenten en een kleine hoeveelheid roerbak saus. Tofu kan ook worden gemarineerd en gegrild op kebabs samen met paprika, uien en tomaten. Gebruik tofu op verschillende manieren regelmatig gebruik behouden en verminderen verveling.