Tips voor het verlagen van de bloedsuikerspiegel

In de hoge bloedsuikerspiegel toestand van diabetes, kan glucose uit verteerde voedsel niet worden verplaatst in cellen door insuline deficiëntie van het lichaam. Dit verhoogt het glucosegehalte in het bloed, die kunnen worden verlaagd door verschillende methoden, afhankelijk van de ernst van de aandoening.

Zelfzorg

Zorg voor een gezond dieet vrij van suiker en cafeïne. Hebben minder koolhydraten en meer groene bladgroenten en dierlijke eiwitten. Vermijd volvette zuivelproducten en rood vlees. Raadpleeg een professionele diëtist om een ​​maaltijd plan te krijgen, over de hoogte en de tijden van voedsel en medicijnen, als u aan een te nemen. Oefenen elke dag en neem wandelingen om de bloedcirculatie in alle lichaamsdelen, zodat ze goed kunnen presteren op een gezonde bloedsuikerspiegel te behouden verbeteren. Maak er een punt om uw bloed suiker niveau en de urine controleren op ketonen tot je normaal bent. Dergelijke methodes zullen u helpen uw voortgang terwijl u uw bloedsuikerspiegel verlagen.

Medische behandeling

Hoewel sommige gevallen van diabetes effectief zou kunnen worden genezen met de levensstijl en veranderingen in het dieet, zonder medicatie, kan uw arts soms vinden het noodzakelijk voor u om drugs zoals insuline voor vechten diabetes type 2. In dat geval, vergeet niet om uw medicijnen regelmatig in te nemen. Als u al diabetes en de bloedsuikerspiegel is plotseling schoten omhoog, zorg ervoor dat uw arts te raadplegen. U zou kunnen worden verteld om medicijnen in te nemen voor de eerste keer voor diabetes, of aan de sterkte of leveringsproces van uw bestaande medicatie of voorgeschreven nieuwe geneesmiddelen beter veranderen helemaal te behandelen uw conditie. U zou kunnen worden gevraagd over te stappen van orale insuline tot insuline geïnjecteerd. Zodra u medicijnen, zorg dat u de timing van uw medicijnen te behouden voor of na de maaltijd of tijdens de dag, volgens voorschrift van uw arts. Soms, zou een piek van de bloedsuikerspiegel zijn vanwege een andere ziekte of infectie. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg moeten worden geraadpleegd voor het geval dat, en de juiste medische zorg en aandacht moeten worden gebracht.

Herbal Remedies

De spice kaneel is bekend gunstig voor het verlagen van de bloedsuikerspiegel en een normaal handhaven. Vijgen en fenegriek zijn bekend om te helpen bij de spijsvertering en vertragen de opname van suiker. Bittere pompoen, bittere meloen, curry bladeren, ui en knoflook staan ​​bekend om te helpen bij verlaging van de bloedsuikerspiegel, ook.

Algemene maatregelen

Probeer gemotiveerd om zich aan uw levensstijl en dieet veranderingen te blijven. Het bezit komen van informatie over het beheer van diabetes en deel gaan uitmaken van steungroepen. Wees pro-actief in de rapportage en het nemen van maatregelen, zodra u op de hoogte van een piek in je bloedsuikerspiegel worden. Inname van diabetische vitaminen zal helpen om andere ziekten op de baai. Probeer stress efficiënt te verwerken en goed slapen.