Tips voor een beter beheer van uw stress

Tips voor een beter beheer van uw stress

Stress is een typisch bijproduct van dag-tot-dag leven, maar veel stress kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Gezondheidsproblemen in verband met hoge stress niveaus zijn depressie, hartproblemen en slapeloosheid. Het vinden van manieren om te gaan met je stress kan u helpen uw angst te verminderen en leef een gelukkiger leven.

Tijdschrift

Het handhaven van een dagelijks journaal kunt u gedachten en emoties van de dag te onderzoeken en te identificeren die het meest boos triggers u. Het schrijven van een dagboek aan het eind van elke dag zal u voorzien van de kans om erachter te komen uw oorzaken van stress en werken via hen. Een tijdschrift kan worden toegevoegd aan elk gewenst moment je voelt benadrukt, biedt u een at-home therapiesessie alsook om u te helpen uw probleemoplossende vaardigheden te verbeteren.

Therapie

Maak kennis met een therapeut als je voelt dat je nodig hebt om uit te praten luid met iemand over je stress. Een therapeut kan u helpen om problemen op te lossen en vind stress terwijl u nog steeds komen met je eigen oplossingen. Ook groepstherapie kunt u uw problemen te bespreken met een groep van gelijkgestemde mensen. Kijk eens rond je stad of gemeente voor een lokale stress management groep.

Ontspanning

Dagelijkse ontspanning geeft u een kans om uw problemen opzij te zetten en gewoon concentreren op het kalmeren van jezelf. Ontspanning kan komen in de vorm van meditatie of activiteiten die je helpen zichzelf te kalmeren. Bijvoorbeeld, een bad of een massage genieten voor het slapen kan ontspan je lichaam en geest, die u helpen om te settelen en stress los.

Uitsnede Stress

Als je raken gestrest als gevolg van een situatie die je controle over het zijn in, laat de situatie. Hoewel een matige stress normaal dag tot dag leven, sommige situaties ongezond en beter achtergelaten. Bijvoorbeeld, als je slaap verliezen over een vriend die je mishandelt, misschien is het tijd om opnieuw te onderzoeken van de vriendschap en beslissen of het resterende dicht bij die persoon de moeite waard. Het is gemakkelijk om gestrest raken als je probeert om verschillende problemen in je leven die buiten je controle, zoals iemand anders gedrag of acties op te lossen. Het loslaten van deze gevoelens van hulpeloosheid en het inzicht dat u de situatie zal direct neem een ​​gewicht van je schouders niet kunt veranderen en kunt u zich richten op de gebieden van je leven dat je in staat bent te veranderen.

Oefening

Oefening wordt vaak aanbevolen als een angst en stress relief techniek. Samen met het verbeteren van uw lichamelijke gezondheid, dagelijkse oefening helpt je om je geest leeg te maken en het gevoel beter uitgerust om problemen aan te pakken als ze zich voordoen. Maak kennis met het dagelijkse minimum van 30 minuten cardio oefening door te wandelen of joggen, of het nemen van een nieuwe fitness-routine als je geïnteresseerd bent in het versterken van uw lichaam ook bent. Oefening biedt onmiddellijke verlichting als je ervoor kiest om fitness-activiteiten uit te voeren gedurende een periode van stress.

Sleep Well

Als je oververmoeid op regelmatige basis zijn, heb je meer kans om te liquideren overstelpt met zelfs minimale hoeveelheden van stress voelen. Voldoende slaap 's nachts helpt uw ​​lichaam en geest te verjongen, zodat dat u zich beter uitgerust om te gaan met problemen in je leven. Streven naar ten minste zes uur slaap 's nachts en kijk of je een verbetering van uw stress niveaus merken.

Medicijnen

Als u last van stress en angst, zelfs na een poging om de controle over stressvolle gebieden van je leven te nemen, kan er een onderliggende medische aandoening die bijdragen aan uw stress niveaus zijn. Bezoek uw arts om te bepalen of u last heeft van een aandoening, zoals depressie of gegeneraliseerde angststoornis. U kunt anti-angst-medicatie nodig heeft om uw dagelijks leven beter te beheren.