Tips & Tricks voor het verliezen van gewicht snel

Het verliezen van gewicht snel is niet altijd de gezondste manier om af te slanken, maar het is soms nodig. Of u wilt passen in die nieuwe jurk voor een aanstaande gebeurtenis of als je gewoon nodig hebt om wat pondjes kwijt te kick start uw gewichtsverlies, zijn er vele tips en trucs voor het verliezen van gewicht.

Eet minder, meer te bewegen

Als je wilt om snel gewicht te verliezen, de beste methode is gewoon om minder te eten en meer te bewegen. Het lijkt een eenvoudige oplossing, maar het is ook de meest effectieve component in het verliezen van gewicht. Probeer het beheersen van je porties door het invullen van je bord met een normale hoeveelheid voedsel en zet dan een kwart van het terug. Als je later honger krijgt, kun je het dan eten. Probeer dit voor een paar dagen en dan proberen te doen met de helft van je normale portie. In slechts een paar dagen, zal je minder moeten eten en tevreden gevoel.

Zoals voor de oefening, het komt gewoon neer op eenvoudige wiskunde. Je moet meer calorieën binnenkrijgt dan je verbrandt. Dat betekent dat als je in 2000 calorieën per dag, je moet iets om te branden op zijn minst dat veel calorieën of anders die extra calorieën krijgen opgeslagen als vet in je lichaam te vinden. Een manier om dit te doen is om een ​​krachtige sport of hobby die u genieten, zodat u elke dag wilt oefenen te vinden. Bijvoorbeeld, als u genieten van tennis, proberen te spelen zo vaak als mogelijk, zodat u zult genieten van het verbranden van die calorieën.

Natuurlijke Diuretica

Natuurlijke diuretica zijn voedingsmiddelen (meestal kruiden) die uw lichaam helpen zichzelf te ontdoen van overtollig water. Veel mensen die behoefte hebben om gewicht te verliezen hebben meestal overtollig vocht dat hun lichaam wordt behouden en diuretica kunnen deze vloeistoffen snel te werpen. Paardenbloem, jeneverbes en gember zijn drie van de meest populaire natuurlijke diuretica en je kunt ze vinden bij uw lokale Whole Foods winkel. Peterselie, meloenen, asperges en artisjokken hebben ook diuretische eigenschappen die helpen spoelen van uw lichaam overtollig vocht. Koffie, thee en frisdrank zijn diuretica, maar in mindere mate.

U kunt ook volgen van een dieet plan dat het bedrag vermindert van water dat je lichaam behoudt. Het eten van kleine hoeveelheden brood, rijst en andere zetmeelhoudende koolhydraten draagt ​​bij aan een lager niveau van overtollig vocht in je lichaam. Vermijd zout en suikerhoudende voedingsmiddelen, ook, omdat dit soort producten hebben de neiging om water vast te houden. Zorg ervoor dat u veel water en ongezoete thee drinken om te helpen uw lichaam spoelen vloeistoffen. Een verscheidenheid aan groenten en fruit draagt ​​ook bij aan een gezonde diureticum dieet plan.

Je lichaam ontgiften

Ontgiften van je lichaam is als het verwijderen van overtollig water, maar het reinigt ook je lichaam van andere giftige stoffen die zijn last te worden. Voordat u een ontgifting producten of het starten van een detox kuur, moet je stoppen met roken, stoppen met het drinken van koffie en alcohol, en knip verzadigde vetten en suiker uit je dieet. Ook verminderen zo veel stress als je kunt, want stress-releases hormonen in uw systeem. Dit kan gifstoffen in uw lichaam en vertragen een ontgiftingsproces.

Detoxificatie programma volgen doorgaans een zeven-dagen schema. Tijdens de eerste twee dagen, moet je vasten en drink alleen vloeistoffen zoals water, natuurlijke vruchtensappen en kruidenthee. Voor de komende vijf dagen, volgen van een gezond dieet plan met veel vezels, verse groenten en fruit (bieten, kool, zeewier, radijs, enz.) En veel water. Daarnaast nemen van warme douches of zweten in een sauna helpt je lichaam ontdoen van gifstoffen door het elimineren van hen door middel van transpiratie.