Tips over hoe om Belly Reduce Fat

Tips over hoe om Belly Reduce Fat

Wanneer een persoon krijgt gewicht in de vorm van lichaamsvet, het de neiging om zich in bepaalde delen van het lichaam in plaats van gelijkmatig verdeeld. Terwijl overtollig lichaamsvet op elk gebied van het lichaam problematisch kan zijn, buikvet draagt ​​de grootste hoeveelheid van de gezondheidsrisico's bij mannen en vrouwen. Het verhoogt het risico op veel gezondheidsproblemen zoals hart-en vaatziekten, type 2 diabetes, beroertes en sommige vormen van kanker, gebaseerd op informatie van MayoClinic.com. Het verliezen van overtollig vet in de maag gebied zal een duidelijke verbetering in de gezondheid opleveren.

Gezonde calorie-inname

De meest effectieve en veiligste manier waarop een persoon kan buikvet te verliezen is door het verbranden van meer calorieën dan hij verbruikt. Hij kan dit doen door ofwel het consumeren van gezonde voedingsmiddelen die minder calorieën dan zijn huidige dieet te hebben, of het verhogen van zijn fysieke activiteit. Sinds een pond lichaamsvet bevat 3500 calorieën, het verliezen van £ 1 in een week vereist het elimineren van die calorieën uit wekelijkse voedselconsumptie, duidt MedlinePlus. Dit kan worden bereikt door het verminderen 500 calorieën per dag. Toenemende aërobe activiteit een half uur drie keer per week spierweefsel, die nog meer calorieën verbrand verhogen.

Loop een uur per dag

Wandelen is een fysieke activiteit mensen dagelijks gebruiken zonder aërobe opzet, maar wanneer het wordt gebruikt als een vorm van oefening, het draagt ​​bij aan een gezond hart, verhoogt de energie en tonen de benen en billen. Bovendien kan het slanke buik doordat buikvet zonder verlaging calorieën als een persoon loopt een uur per dag, afhankelijk van de Prevention website. Een normaal tempo is goed voor deze methode om lichaamsvet, maar verhoogde intensiteit, zoals walking, verhoogt ook het gewichtsverlies voordelen.

Strength Training

Krachttraining kan helpen voorkomen en verminderen van buikvet wanneer toegevoegd aan een wekelijkse oefening regiment twee keer per week, volgens Wellsphere. Andere voordelen voor de gezondheid van krachttraining omvatten een verminderd risico op blessures, sterkere botten en meer uithoudingsvermogen. Mensen die de voorkeur geven om te oefenen thuis, en niet de eigenaar van krachttraining apparatuur kunnen hun eigen lichaamsgewicht te gebruiken in oefeningen, zoals push-ups, squats en abdominale crunches. Het gebruik van vrije gewichten zoals halters en dumbbells, en weerstand machines verhoogt de intensiteit en de resultaten van krachttraining.